Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, якою зброєю буде бити Україна по території Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, якою зброєю буде бити Україна по території Росії

Україна завдаватиме ударів по Росії зброєю українського виробництва - секретар РНБО Олексій Данілов

22 жовтня 2023, 08:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що попри велику кількість західного озброєння Україна завдаватиме ударів по території Росії лише українською зброєю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Данілова для видання Kyodo News.

Данілов розповів, якою зброєю буде бити Україна по території Росії

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

Олексій Данілов розповів, що попри неофіційну угоду з західними партнерами щодо не використання їх військової техніки для ударів по Росії, Україна продовжуватиме атакувати територію РФ українською зброєю.

"Щойно на озброєнні України з’являться західні винищувачі F-16, ситуація на фронті і в тилу з ППО суттєво зміниться, але по території РФ Україна завдаватиме ударів лише зброєю українського виробництва", — заявив Олексій Данілов.

Також секретар РНБО прокоментував можливість введення переговорів з президентом Росії Володимиром Путіним.

"Не потрібно вести жодних переговорів, поки Росія продовжує окуповувати українську територію, включно з Кримом", — сказав Данілов та назвав Путіна терористом, який вбив 500 українських дітей.

Раніше портал "Коментарі" зібрав думки фахівців у сфері психіатрії, людської поведінки та нейробіології, які відповіли, чи справді Путін психопат. Науковці стверджують, що навіть не вдаючись до глибокого аналізу, можна стверджувати, що президент Росії є психопатом.

Також "Коментарі" писали, як у Зеленського відреагували на заяви Путіна про мирні переговори. За словами радника ОП Михайла Подоляка усі повідомлення президента РФ про мирні переговори є лише маніпуляціями. Подоляк стверджує, що Путін хоче просто отримати можливість накопичити сили і знову продовжити атаку на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини