Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, який російський наратив поширюють "корисні ідіоти" Путіна на Заході
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, який російський наратив поширюють "корисні ідіоти" Путіна на Заході

Секретар РНБО підтвердив, що поки що немає місця для дипломатії з РФ

1 серпня 2022, 16:05 comments1169
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов звернув увагу на небезпеку російського наративу про неможливість повернення окупованих територій України військовим шляхом. Данилов вважає, що Україна не лише може, а й зробить це. Як повідомляє портал "Коментарі", свою позицію Олексій Данілов озвучив у Твіттер.

Данілов розповів, який російський наратив поширюють "корисні ідіоти" Путіна на Заході

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Олексій Данілов зазначив, що на Заході у Путіна працює ціла армія "корисних ідіотів", які намагаються навіяти західним елітам думку, що Україна не здатна військовим шляхом деокупувати захоплені російськими території. Така позиція, упевнений Данілов, є справжнісінькою помилкою, бо Україна не тільки може це зробити, а й зробить.

"Можемо і зробимо. Спочатку – знищення окупантів, потім – дипломатія. Єдина мова, яку розуміють рашисти", – написав Олексій Данілов.

Читайте також на порталі "Коментарі" – 31 липня ситуація на кордоні Сербії та Косова загострилася. З'явилися ризики появи нової "гарячої точки". Експерти проаналізували ситуацію для видання "Коментарі", відповівши на запитання, чому ще однієї війни в Європі не буде – як це може вплинути на Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що буде з цінами, курсом, що може утримати економіку країни: серпневий прогноз від експертів в ексклюзивному інтерв'ю.

Раніше "Коментарі" писали – Донбас – не головна мета, росіяни готують новий наступ: у США назвали напрямок. З величезною ймовірністю можна сказати, що російські війська створюють умови для проведення наступу на захід у напрямку Харківської області або у бік Харкова. До такого висновку дійшли американські військові аналітики та експерти Інституту дослідження війни (ISW).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Для Ігор:

2 серпня 2022, 10:17

Не всіх ще дурнів війна забрала...

Ігор

1 серпня 2022, 15:35

Все в майбутньому! І жити будемо, як Франція, і диаспора нам допоможе - особливо Яресько, і труба нас нагодує, і від 750 мільярдів до 2 трильйонів репарацій на розпил від Росії отримаємо, і комунізм збудуємо, і ..., . Нарешті! Ми отримали найуспішніший клан Зе. Все буде Маріуполь! Ми збираємося перемогти Росію, чи неймовірно принизити? Зе-вирок - тільки якщо треба жахливо принизити.


Новини