Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, як вирішити енергетичні проблеми України
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, як вирішити енергетичні проблеми України

Данілов пояснив, як значно зекономити на генераторах

28 листопада 2022, 22:10
Поділіться публікацією:

Ефективно вирішити енергетичну проблему в Україні можна, передавши Збройним силам ракети дальність 800 кілометрів. Відповідну заяву зробив секретар РНБО України Олексій Данілов.

Данілов розповів, як вирішити енергетичні проблеми  України

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

На його думку, на генераторах, які останнім часом передають партнери Україні, можна значно зекономити.

"Найкраще і найбільш ефективне вирішення енергетичної проблеми для України — ракети дальністю 800 кілометрів", — заявив секретар РНБО.

Окрім цього, Олексій Данілов наголосив, що Україні бажано було отримати ракети, дальність яких була більшою за 800 кілометрів.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у ЗСУ розповіли, як росіяни вирішують, куди бити ракетами і скільки часу їм потрібно на підготовку. Росія має перелік об'єктів в Україні, які можуть стати потенційними цілями для її нових ракетних ударів. Після кожної атаки в країні-агресорі аналізують свою роботу та вирішують, куди вдарити наступного разу. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. У ЗСУ зазначили, що загрози з боку Росії існують як із Чорного моря, так і з більш далеких рубежів. При цьому, додав він, Росії потрібен деякий час для підготовки таких масованих ударів. Тому, як правило, вона робить їх один-два рази на тиждень. Після крайніх ударів вони роблять якийсь аналіз, підсумки, дивляться, куди ще можна, повторно завдавати удару по об'єктах критичної інфраструктури або вибрати новий. Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення російські загарбники випустили Україною понад 4 тис. різних ракет. При цьому до цього числа не входять ракети С-300, РСЗВ, а також авіаційні ракети різних типів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини