Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, від кого сьогодні залежить, чи завершиться війна 2024 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, від кого сьогодні залежить, чи завершиться війна 2024 року

Секретар РНБО прямо заявив, від чого залежить закінчення війни у 2024 році.

9 листопада 2023, 10:45
Поділіться публікацією:

Звичайно ж від успішних операцій ЗСУ залежить, коли вдасться вибити окупантів з української землі, але без своєчасних поставок західного озброєння сподіватися на це дуже складно. У всього українського народу є одна велика мрія – завершити війну 2024 року. Але це може стати можливим лише, якщо постачання Києву сучасної західної зброї триватимуть безперебійно. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов розповів, від кого сьогодні залежить, чи завершиться війна 2024 року

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Я б дуже хотів, щоб вона у 24-му році закінчилася. Ми для цього робитимемо все необхідне. Але тут треба бути щирим і сказати, що не все від нас залежить. Багато, але не все. Дуже багато залежить від партнерів", — наголосив Данілов.

За його словами, деякі західні партнери продовжують затримувати постачання зброї, "щоб не дратувати Путіна". при цьому чиновник відмовився назвати, про кого йдеться.

"Ви цю гидоту нічим вже дратувати не можете, вона хвора на голову. Робити якісь далекоглядні висновки, якісь дипломатичні реверанси щодо Росії — це марна трата часу. Нам потрібна перемога, і вона обов'язково буде", — висловився секрет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — позаду вже більше 620 днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Окупанти готуються до нового масованого штурму Авдіївки, під час місяця атак на яку зазнали величезних втрат. Глава Міноборони України Рустем Умеров просить західних партнерів більше боєприпасів. Сторони обмінюються точковими ракетно-дроновими ударами, готуючись до масованих з настанням холодів. Що зараз можна сказати про ситуацію в російсько-українській війні і навколо неї? Які прогнози на найближче майбутнє? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини