Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, скільки ще триватимуть обстріли Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, скільки ще триватимуть обстріли Криму

Олексій Данілов заявив, що Україні доведеться "викурити" росіян із Криму

16 вересня 2023, 12:47 comments3999
Поділіться публікацією:

Про те, щоб припинити обстріл анексованого Криму не може бути й мови. Удари по українському півострові продовжуватимуться доти, доки Україна не звільнить Крим і всі росіяни не покинуть українську землю. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Українському радіо" заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов розповів, скільки ще триватимуть обстріли Криму

Крим. Фото: з відкритих джерел

Щодо способу звільнення Криму, то, за словами Олексія Данілова, лише Україна вирішуватиме, як і за яких обставин повертатиме півострів.

"На сьогоднішній день виглядає так, що, якщо росіяни не підуть із Криму самостійно, нам доведеться їх звідти "викурити" за допомогою зброї, яка є у нас в наявності", — зазначив секретар РНБО.

Реагуючи на систематичні обстріли Криму, Данілов нагадав про ракетну програму, розпочату ще 2020 року. За словами секретаря РНБО, вона виявилася досить ефективною.

"Частина озброєння, яке вражає ворога на нашій території, зокрема в Криму, — це виконання ракетної програми і наші новітні розробки, які на сьогоднішній день не гірші за західні зразки", — додав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Олексій Данілов анонсував, що незабаром Україна отримає довгоочікувану техніку зі США: про що йдеться.

Також видання "Коментарі" повідомляло – битва дронів між Україною та Росією набирає обертів. У ніч на 10 вересня українська ППО знищила 26 дронів типу Shahed із 33. У ніч на 6 вересня силами протиповітряної оборони було знищено 23 із 33 повітряних цілей, причому росіяни атакували ракетами повітряного та наземного базування, а також дронами-камікадзе. У свою чергу, дрони постійно атакують російську територію. Причому досить ефективно, судячи з даних британської розвідки, яка розповіла про проблеми, з якими стикається РФ через удари безпілотниками. Експерти розповіли виданню "Коментарі" про історію, перспективи та погрози для України у битвах за допомогою безпілотників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини