Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів про ракету, що впала в Молдові: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів про ракету, що впала в Молдові: що відомо

Уламки ракети знайшли в саду, в районі молдовського міста Бричани

5 грудня 2022, 19:51 comments2318
Поділіться публікацією:

Ракета, що впала в Молдові під час чергового масованого обстрілу України 5 грудня  точно має відношення до Росії. Таку заяву зробив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов під час телемарафону.

Данілов розповів про ракету, що впала в Молдові: що відомо

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

"Що стосується ситуації щодо Молдови та інших країн... Я не говоритиму про те, що відбувалося на території Польщі. Але те, що стосується території Молдови, це точно ракета, яка має відношення до Російської Федерації", — заявив Данілов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в МЗС України відреагували на падіння ракети в Молдові.5 грудня  одна із російських ракет під час чергового масованого обстрілу України, впала на території Молдови. В Україні заявили, що цей випадок підтверджує той факт, що терор РФ, є загрозою не лише нашої країни. Таку заяву зробив речник МЗС Олег Ніколенко.Молдовські ЗМІ повідомили, що ракета впала недалеко від міста Бричани, що знаходиться на кордоні з Чернівецькою областю. Її знайшов патруль прикордонної поліції. Окрім цього, речник дипломатичного відомства вкотре закликав українських партнерів якомога швидше дати Збройним силам України сучасні системи протиракетної та протиповітряної оборони. Адже вони допоможуть ЗСУ рятувати життя людей, захищати критичну інфраструктуру країни та унеможливлять ракетні обстріли РФ загалом.

Також "Коментарі" повідомляли про масований обстріл України, 5 грудня. У низці областей України пролунали вибухи. Військові та керівники регіонів повідомляють про роботу протиповітряної оборони. Після вибухів частина регіонів – без світла. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявляє, що сили ППО збили чотири ракети над Харковом, одну над Полтавою. У Дніпрі та Запоріжжі, за його словами, працює ППО. Під час повітряної тривоги також зникла електрика у всій Сумській області.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини