Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів про нову стратегію і тактику Путіна у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів про нову стратегію і тактику Путіна у війні проти України

Данілов зазначив, що посилення атак росіян на цивільні об'єкти матиме наслідки для російського диктатора

18 жовтня 2022, 17:15 comments1222
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля змінив тактику та стратегію у війні проти України. Але українців цим не залякати. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов під час інтерв'ю ERR.

Данілов розповів про нову стратегію і тактику Путіна у війні проти України

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

"У нас з 24 лютого йде активна фаза бойових дій. Наше населення вже досить спокійно ставиться до таких речей. Так, це неприємно. Так, це певні незручності — сидіти у бомбосховищі. Але ми впевнені у своїй перемозі, і що б Путін не робив, перемога буде за нами", -заявив Данілов.

Окрім цього, виоскопосадовець заявив, що до нової статегії і тактики Путіна Україна готова.

"Ми рухатимемося вперед і звільнимо всю нашу територію від російських фашистів. Ми готові до цього, тому ще раз заявляю — ніякі його "страшилки" нас не залякують", — підкреслив секретар РНБО.

На думку Данілова, обстріли по цивільним об'єктам матимуть наслідки для росіян.

"Те, що він зараз робить — це надає матеріали, які фіксуються у щоденному режимі, і які будуть представлені міжнародному суду, який відбудеться над усіма злочинцями. Тому що це злочин проти людяності, який не має терміну давності", — наголосив Данілов.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Буданов відповів, чи справді війна закінчиться до літа. Ближче до літа 2023 року справді бойові дії в Україні мають підійти до свого завершення, і війна має бути завершена. Таку думку  висловив голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Після цього, за словами голови ГУР Міноборони, розпочнуться серйозні політичні зміни – від Росії від'єднається низка регіонів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

19 жовтня 2022, 01:37

СЕКС Знакомства нeподалекy, без oбязатeльств и дeнeг (здесь много девyшек для сeксa на pазок): бесплатно, анонимно, просто попробуй и тебе понравиться ------- https://paply.org/naraz

Ігор

18 жовтня 2022, 16:48

Бункерні корумповані сміливці. Вони сміливо своїх рідних, друзів вивезли, бюджетні гроші в офшори сховали, репарації пиляти підготувались. Тільки приречений електорат надихають. Що цікаво, то це те, що всі ці гучні сміливці, відомі своєю надмірною активністю і гучними гаслами до перемоги - всі вони якось убезпечені. Навколо гинуть, а вони всі як зачаровані. Якесь диво! Зовсім випадково, Путін не чіпає тих, від кого залежить швидке закінчення війни і їх маєтки. Навіть прильоти у Київ чомусь не переконують. Бо всі іноземні посольства лишаються. Небезпеки вони не бачать, хоч наш клан скиглив. Якесь диво!


Новини