Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов розповів, коли буде вирішено питання з мобілізацією 500 тисяч людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, коли буде вирішено питання з мобілізацією 500 тисяч людей

Секретар РНБО запевняє, що ніхто не одночасно забиратиме в армію 500 тисяч осіб: це відбудеться не завтра і не через місяць-два

23 грудня 2023, 07:35 comments1097
Поділіться публікацією:

Мобілізація додаткових 500 тисяч українців, про яку заявляв президент Володимир Зеленський, не відбудеться найближчим часом. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі "Українського радіо" зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов розповів, коли буде вирішено питання з мобілізацією 500 тисяч людей

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО звернув увагу, що ті українські захисники, які зараз перебувають на лінії фронту, потребують відпочинку. Та певна система, яку було запропоновано, під назвою "ротація".

"Для цього нам варто мати додаткових військових, але це не означає, що це має статися через місяць-два. Це наступного року таке бачення у військових. Яким буде остаточне рішення, стане відомо після затвердження певних нормативно-правових та стратегічних документів, які на сьогодні є у стадії розробки. Тому не треба зараз кричати, що завтра всі 500 тисяч потрібно буде закликати", — сказав Данілов.

Секретар РНБО також зазначив, що кожного військового обов'язково необхідно забезпечити відповідними засобами захисту, одягом, харчуванням, грошовим постачанням. Все це забезпечується коштами наших платників податків, тому треба розуміти, що це відповідальність усіх і людей, які мають призовний вік, які мають не ухилятися та бігати за кордоном від мобілізації.

"Те, що сьогодні відбувається у деяких містах, коли нічні клуби, казино, бари… У нас війна і я хочу, щоб усі розуміли, що це спільна справа, справа всіх брати участь у відсічі агресору: хто може – безпосередньо на фронті, а хто займається бізнесом – сплачуючи податки. нам вкрай важко буде тримати цю ситуацію, цю агресію", – наголосив Данілов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи скасують мобілізацію в Україні, коли рекрутинг набере обертів: пояснення Міноборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини