Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов пояснив, для чого Україна будує стіну на кордоні з Білоруссю
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов пояснив, для чого Україна будує стіну на кордоні з Білоруссю

Україна посилює кордон з Білоруссю, орієнтуючись на приклад Польщі

14 листопада 2022, 21:08 comments1657
Поділіться публікацією:

Беручи приклад з Польщі, Україна також почала посилювати свій кордон з Білоруссю, адже окрім військової безпеки, існує ще й питання щодо біженців. Таку заяву  зробив секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов під час телемарафону.

Данілов пояснив, для чого Україна будує стіну на кордоні з Білоруссю

Україна зміцнює кордон із Білоруссю (фото: Телеграм Кирила Тимошенко)

"Я хочу, щоб ми з вами мали розуміння, коли поляки та Європа побудували кордони, крім того, що це з точки зору військової безпеки, є ще питання безпеки біженців. Коли вони у великій кількості почнуть бігти з РФ та Білорусі на територію цивілізованих країн — це лише питання часу", — сказав Данілов.

Окрім цього, він заявив, що найближчим часом в РФ може початись таке, що мало хто собі зможе собі уявити.

"Те, що наша країна разом є євроспільнотою відпрацьовує такі самі кордони, як зробили поляки, робота почалася, буде продовжуватися, ми ні нащо звертати увагу не будемо", — наголосив секретар РНБО Олексій Данілов.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Зеленського розповіли, що чекатиме на окупантів, у разі повторного нападу з Білорусі чи РФ. Україна не втрачає час і готується до можливого повторного нападу російських загарбників із території Росії чи Білорусі, куди продовжують прибувати мобілізовані до РФ. На кордоні з Білоруссю Україна споруджує залізобетонний паркан із колючим дротом. Це не єдина перешкода на заваді несподіваних гостей. Перед високим парканом рів, перед ним насип – все заміновано.  Про це у себе в Телеграм розповів заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. Як приклад того, що буде споруджено по всьому кордону з Білоруссю, Кирило Тимошенко продемонстрував результат роботи військових та будівельників у Волинській області, яка межує з Білоруссю. На Банковій акцентували увагу, що такі загородження мають бути не лише на Волині, а й у Рівненській, Житомирській та інших областях, що межують із Білоруссю та Росією.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 листопада 2022, 22:39

Розпил грошей. Барін сказав, що ні нащо звертати увагу не буде. Раніше сварив за петиції, щоб дозволяли виїзд чоловіків. Неча тут челобітні подавати - бояр відволікати. Мілошевічу Вучічу Караджичу Януковичу Даніловічу зараз комфортно.


Новини