Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов пояснив, чому 2024-й стане "ключовим" для Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов пояснив, чому 2024-й стане "ключовим" для Путіна

Секретар РНБО зазначив, що відсутність перемог на фронті поглиблюватиме кризу в Росії

2 березня 2024, 15:00
Поділіться публікацією:

Нинішній рік стане "ключовим" не лише для України, а й особисто для російського диктатора Володимира Путіна. Зараз Росія намагається "завдати нокауту", вкидаючи у війну проти України максимум ресурсів. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов пояснив, чому 2024-й стане "ключовим" для Путіна

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що у Кремля "залишається надія завдати нокауту, уклавши в нього максимальну концентрацію наявних ресурсів і можливостей". Якщо в окупантів не буде успіхів на фронті, громадське невдоволення в РФ поглиблюватиметься, оскільки потрібно буде й надалі проводити мобілізацію та вкладати кошти у війну.

"Зрозуміло, що росіяни здебільшого не проти війни, вони проти "не переможної" війни, а "перемога" може тільки наснитися лише в не дуже тверезих снах зиц-президента РФ Дмитра Медведєва. І, до речі, тенденцію збільшення тих, хто виступає за "Припинення військових дій фіксують, як тренд, навіть ручні соціологи кремля. Чим інтенсивніше Путін розкручуватиме військовий маховик, тим швидшими темпами зростатиме невдоволення "глибинного народу" — у формулі прямо пропорційної", — заявив секретар РНБО.

Олексій Данілов додав, якщо у Росії закінчаться гроші на війну, то Кремль просто забере заощадження своїх громадян. На його думку, "перелік самогубчих кроків Путіна" можна продовжувати довго.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна увійшла чергової військової весни. Путінські виступи останнього часу демонструють, що Росія має намір продовжувати війну лише імітуючи зацікавленість у переговорах. Вона проводить наступ по всій лінії фронту, користуючись тим, що ЗСУ критично не вистачає боєприпасів, та й власне живої сили, у США стараннями трампістів продовжує блокуватися пакет нової допомоги нашій країні, а Європа надто повільно перезапускає власний ВПК та прозріває щодо РФ. На що нам чекати від першого місяця весни-2024? Експерти розповіли про це порталу "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 березня 2024, 15:25

Барин з мозком Медведева і далі вважає IQ смердів не працюючим. Звісно смердам можна і далі вірити а можна на реальність подивитись і замислитись: Як і чому боярські Данилова Садового та подібних організмів, мажори не задіяні у захисті країни? Чому бояри одразу свої статки вивозять в офшори? Чому корумпована легітимна Велич вивезла всіх своїх друзів-95 у безпечні країни? Чому обов'язок захищати країну на юдейців не розповсюджується?


Новини