Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов побачив добрий знак у тому, що Росія почала постачати снаряди з КНДР
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов побачив добрий знак у тому, що Росія почала постачати снаряди з КНДР

Секретар РНБО вважає, що у росіян суттєво знизилися можливості забезпечувати себе необхідним озброєнням

2 листопада 2023, 09:30
Поділіться публікацією:

Постачання КНДР 1 млн артилерійських снарядів до Росії свідчить про те, що РФ втрачає власні можливості. Путінський режим вже не може поставити в армію все потрібне для продовження війни озброєння. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов побачив добрий знак у тому, що Росія почала постачати снаряди з КНДР

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Допомога від КНДР означає, що можливостей у Російській Федерації стає все менше і менше. І тому нам потрібно своє робити, у нас є свої партнери", — заявив Олексій Данілов.

Секретар РНБО також прокоментував інформацію про те, що Україна втрачає підтримку партнерів. Такі розмови Олексій Данілов назвав чутками, які активно розганяє російська пропаганда.                                                                   

Данілов закликав українців не вірити таким заявам, бо підтримка України та української армії є, вона анітрохи не поменшала. Більше того, впевнений Данілов, підтримка з боку західних союзників продовжуватиметься й надалі, жодні політичні процеси на це точно не вплинуть.

"З першого дня останньої агресії 24 лютого всі заяви, зроблені лідерами провідних країн, залишаються чинними", — наголосив секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Євросоюз має ресурси для того, щоб постачати Україні більше артилерійських снарядів, ніж Північна Корея передає Росії. Таку заяву в Twitter (X) зробив міністр закордонних справ Литви Габріеліус Ландсбергіс.

Також видання "Коментарі" повідомляло – до чого привели переговори Росії та КНДР щодо надання зброї: відповідь Білого дому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини