Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов назвав перші республіки, які вийдуть зі складу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов назвав перші республіки, які вийдуть зі складу РФ

Секретар РНБО вважає, що багато народів, які сьогодні захоплені РФ, мають повне право відповідно до міжнародного права на самовизначення

1 липня 2023, 14:10
Поділіться публікацією:

Повномасштабна війна проти України, а також внутрішні розбіжності незабаром призведуть до "демонтажу" Російської Федерації та виходу з її складу деяких республік. Як передає портал "Коментарі", таку думку у Facebook висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов назвав перші республіки, які вийдуть зі складу РФ

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"1 липня виповнюється 30 років з дня проголошення Уральської республіки. Те, що починалося як спроба ремонту Російської Федерації, незабаром закінчиться її демонтажем", — написав секретар РНБО.

Данілов також перерахував, які народи можуть вийти зі складу РФ.

"Народи Уралу, Сибіру, Кубані, Кавказу, українського "Зеленого Клина", національні республіки Татарстан, Башкирія, Удмуртія, Якутія та інші мають повне право відповідно до міжнародного права на самовизначення, вихід зі складу Росії та утворення незалежних та суверенних держав", – написав Олексій Данілов.

За його словами, поява нових республік відбудеться демократичним шляхом, навіть не знадобиться жодного зовнішнього впливу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тиждень після бунту ПВК "Вагнер" на чолі з Євгеном Пригожиним. З'явилися супутникові знімки табору вагнерівців у Білорусі. Відомо, що у Пригожина "віджали" його медіахолдинг "Патріот", а в оточенні Міністра оборони Шойгу проходили перевірки. Низку заяв із цього приводу протягом тижня зробили російське керівництво, українська розвідка. Що можна сказати на даний момент, виходячи з відомих заяв та дій? Як можуть розвиватися далі, після заколоту вагнерівців, події в Росії, Білорусі, Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися про підсумки візиту директора ЦРУ до Києва – який план у України до осені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини