Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов назвав кремлівського чиновника, що виступив за знищення енергетичної інфраструктури України
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов назвав кремлівського чиновника, що виступив за знищення енергетичної інфраструктури України

Кирієнко добре орієнтується у сфері енергетики

1 листопада 2022, 16:30
Поділіться публікацією:

Заступник голови адміністрації президента РФ Володимира Путіна – Сергій Кирієнко є головним ідеологом знищення енергетичної української інфраструктури. Таку заяву зробив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов. Про це посадовець написав на своїй сторінці у Twitter.

Данілов назвав кремлівського чиновника, що виступив за знищення енергетичної інфраструктури України

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

"Головним ідеологом і лобістом знищення енергетичної інфраструктури України є заступник АП РФ Сергій Кирієнко, який по роботі в "Росатомі" добре розуміється на сфері енергетики", – написав Данілов.

Окрім цього він зазначив, що в Україні поіменно знають, хто і за що у РФ має відповісти.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що речник Повітряних сил розповів про нові іранські ракети. Росія збирається розмістити іранські ракети на північному кордоні України – проти них Україна на сьогодні не має надійного захисту. Про це в ефірі "Укрінформу" заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат. За його словами, щоб захиститися від цих ракет, Україна використовуватиме всі можливі засоби захисту, які сьогодні є на озброєння ЗСУ. Ігнат підкреслив, що задум росіян щодо розміщення іранських ракет поблизу північного кордону України цілком зрозумілий. Таким чином, країна-агресор може загрожувати кожному регіону України. За словами речника Повітряних сил, Росія планує придбати у Ірану балістичні ракети типу Іскандер-М, які є на озброєнні окупанта.       

 Також "Коментарі" писали про те, що в Москві почали підготовлювати бомбосховищаВ Москві активно почали організовувати облаштування та підготовку бомбосховищ. Telegram Baza повідомляє що, в одному з районів Москви готують близько 900 бомбосховищ. Російські комунальник та робітники створюють спальні місця, завозять біотуалети, ліки та запаси питної води. Відомо, що все це робиться у прискореному темпі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини