Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов назвав головний наслідок вибуху Росією Каховською ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов назвав головний наслідок вибуху Росією Каховською ГЕС

Питання можливого підриву греблі Каховської ГЕС розглянуть на засіданні Ставки

21 жовтня 2022, 13:57 comments1726
Поділіться публікацією:

У разі підриву греблі Каховської ГЕС відновити подачу води до Криму не вдасться протягом 5-7 років. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, пише "Укрінформ".

Данілов назвав головний наслідок вибуху Росією Каховською ГЕС

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Олексій Данілов наголосив, що план дій на випадок можливого підриву Каховської дамби буде розглянуто на найближчому засіданні Ставки головнокомандувача.

За словами секретаря РНБО, з Каховською ГЕС Україна електроенергію не отримує вже тривалий проміжок часу.

"Вони там мають своїх представників. Так само як і на Запорізькій станції (ЗАЕС – Ред.). Чесно, якщо не дай Бог, вони це зроблять, тоді питання Криму для них ніколи не стояло і не стоїть", — наголосив Олексій Данилов.

Він наголосив, що Україна має точну інформацію про те, що відбувається на ГЕС і зараз уже обговорює не питання постачання електроенергії, чи вдасться уникнути катастрофи вселенського масштабу.                                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що росіяни, які тіснять ЗСУ на Херсонщині, ймовірно, готуються підірвати дамбу Каховської ГЕС. У свою чергу президент України Володимир Зеленський зазначив, що всі світові лідери повинні дати Росії зрозуміти, що теракт на Каховській ГЕС дорівнюватиме застосуванню зброї масової поразки. На його думку, світ має реагувати превентивно. Наскільки велика ймовірність такого підриву? Про що говорять події, що розвиваються зараз на півдні України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини