Головна Новини Суспільство Війна з Росією Данілов дав обіцянку окупантам: Буде знищено все, що рухається
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов дав обіцянку окупантам: Буде знищено все, що рухається

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв’ю «Українському радіо» повідомив, що всіх окупантів буде закопано. Він порадив загарбникам очікувати «сюрпризів»

8 березня 2024, 20:59
Поділіться публікацією:

Олексій Данілов в першу чергу звернув увагу на те, що протягом останнього часу російські загарбники почали втрачати свої літаки, яких успішно "приземляють" Сили оборони. При цьому Данілов пообіцяв, що всі ворожі літаки будуть обов’язково "посаджені" в українську землю.

Данілов дав обіцянку окупантам: Буде знищено все, що рухається

Олексій Данілов

"Ми землю не віддаємо, а лише в неї закопуємо",
— додав Данілов.

Також він пообіцяв, що Сили оборони точно закопають в українську землю всіх загарбників.

При цьому секретар РНБО додав, що той літакопад, за яким протягом останнього часу спостерігали українці та раділи йому, став можливим завдяки партнерам України. Проте деталі цього вдалого партнерства він відмовився розголошувати.

Окрім того, Данілов пообіцяв, що Сили оборони будуть продовжувати нищити окупантів і на воді. За його словами, перед ЗСУ є дуже просте завдання, суть якого в тому, що "жодна залізяка", яка плаває під прапором країни-агресора в Чорному та Азовському морях, не повинна існувати.

"Ми будемо знищувати все, що буде рухатися в межах наших територіальних вод",
- сказав секретар РНБО.

При цьому він запевнив, що російському диктатору Володимиру Путіну слід очікувати сюрпризів, і додав, що для українців вони будуть, безперечно, приємними.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом останнього часу українські військові "приземлили" понад десяток ворожих літаків. Тепер росіяни вже не так нахабно літають територією України, як раніше. Тим більше, що після "приземлення" літаків у росіян є проблеми із кваліфікованими льотчиками.

Разом з тим, за даними американських аналітиків російські літаки все ще продовжують наносити велику кількість авіаударів по території України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

8 березня 2024, 22:37

Эта алкогольная свинья Данилов пусть сам чешет на фронт и сынков своих тварей из США на фронт подтянет, а то сидеть в кабинете и тявкать за миллионную зарплату каждая падаль может ! Всех этих зелегнид срочно на фронт и в один конец


Новини