Головна Новини Суспільство Війна з Росією Далі може бути ядерний удар: у Верховній Раді стривожили прогнозом
commentss НОВИНИ Всі новини

Далі може бути ядерний удар: у Верховній Раді стривожили прогнозом

Якщо Захід мляво відреагує на російський терор, то наступний удар може бути ядерним

9 липня 2024, 12:29 comments6155
Поділіться публікацією:

Після кривавого удару по Україні 8 липня, наступні кроки кремлівського диктатора Володимира Путіна будуть напряму залежати від реакції Заходу, вважає народний депутат Володимир Арєв.

Далі може бути ядерний удар: у Верховній Раді стривожили прогнозом

Ядерна зброя РФ

За його словами, в першу чергу мова йде про ключових членів НАТО, а саме від того, чи вони наважаться дати рішучу відповідь Путіну, надавши Україні всю необхідну зброю та нарешті ввівши проти Росії по-справжньому пекельні санкції.

"Якщо відповідь буде рішучою, то це може стати початком кінця імперії. Як це вже було з СССРом. Якщо млявою і слабкою, то це неодмінно розвʼяже варварам руки і якийсь із наступних ударів може стати ядерним. Вчора Путін чітко показав, що для нього немає межі зла", — заявив народний депутат.

На його думку, для рішучого кроку західним політикам доведеться пожертвувати власними інтересами і популярністю, проте результатом стане спокійне життя після руйнування відродженої (в тому числі на європейські гроші) імперії зла. Втім, додав політик, нерішучість призведе до значно більших жертв і не лише в Україні, адже метою Путіна, як і його союзників-диктаторів, є кінець Європи і нівелювання Америки.

"Ми всі зараз на роздоріжжі. Україна чітко розуміє яким шляхом йти. Цивілізований світ має нарешті визначитись — його доля також вирішується в ці дні. Варвари знищили Рим, який з розманіженими і розбещеними елітами не зміг протистояти грубій руйнівній силі", — підкреслив народний обранець.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 8 липня Росія завдала кривавий удар по Україні. Тоді у Верховній Раді спрогнозували, що далі може бути ще гірше, адже таким чином Путін хоче змусити українців благати в нього про мир на будь-яких умовах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини