Головна Новини Суспільство Війна з Росією Далі має бути лише страшніше: що задумали російські терористи
commentss НОВИНИ Всі новини

Далі має бути лише страшніше: що задумали російські терористи

РФ має цинічну і страшну тактику, як змушувати Україну до миру на будь-яких умовах

8 липня 2024, 15:41 comments3740
Поділіться публікацією:

Останні розслідування журналіста Христо Грознєва дають ключ до розуміння дій росіян, які офіційно відмовилися від будь-яких принципів моральності, сіючи страх і зневіру, відзначив у Фейсбуці народний депутат Богдан Яременко.

Далі має бути лише страшніше: що задумали російські терористи

Удар по лікарні "Охматдит"

На його думку, дуже нетипові дві хвилі ракетних ударів по Києву, в результаті чого дуже серйозно постраждала одна з найвідоміших українських дитячих лікарень та інші цивільні об’єкти, це продуманий захід з реалізації названого підходу.

"Все, що ми бачитимемо далі, за їх задумом, має бути лише страшніше, і повинно підірвати нашу волю до спротиву і самозахисту. Як залякані російські мобіки та контрактники покірно бредуть в напрямку українських позицій і воліють застрелитись, ніж шукати порятунку, так і ми, за російським задумом, повинні у фіналі прибрести просити мир. А потім все рівно куля, кувалда чи отрута для кожного", — заявив нардеп.

За його словами, у цій ситуаціє є лише один вихід – "методично знищувати окупантів", які прийшли на нашу землю.

"Ситуація жахливо проста і зрозуміла — або ми їх, або вони нас", — підкреслив Яременко.

При цьому він підкреслив, що жодна ППО наразі не зможе гарантовано дати захист.

"Тому відповідь лише одна — максимальне перенесення бойових дій на територію Росії. ЗСУ і спецслужби вже досягнули помітного прогресу в цьому. Потрібно нарощувати зусилля. На території України перемоги над Росією немає", — підсумував нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кілька днів тому вийшло розслідування журналіста Грозєва, який вказав, як росіяни вкладають кошти, щоб сіяти паніку в тому числі серед світової спільноти. Ціль, всі мають хотіти припинення війни на будь-яких умовах.

Також портал "Коментарі" розповідав, що 8 липня росіяни цілеспрямовано вдарили по дитячій лікарні "Охматдит".

Разом з тим, у Міноборони країни-агресора стверджують, що вони завдали масованого ракетного удару виключно по військовим об’єктам України. Там цинічно стверджують, що, буцімто, руйнування лікарні, це результат роботи української ППО. Втім, цю інформацію категорично спростовують аналітики, які проаналізували відео влучання ракети в лікарню. На ньому чітко видно, що ракету не збивали, і вона летить за встановленим курсом.

При цьому в ВР вимагають, щоб президент Зеленський скликав термінове засідання Радбезу ООН.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини