Головна Новини Суспільство Війна з Росією Далі без допомоги від США: у Міноборони відповіли, чи цей сценарій дійсно обговорювався на Рамштайні
commentss НОВИНИ Всі новини

Далі без допомоги від США: у Міноборони відповіли, чи цей сценарій дійсно обговорювався на Рамштайні

Міноборони України про "Рамштайн-18": сценарію припинення допомоги від США немає

24 січня 2024, 08:35 comments2033
Поділіться публікацією:

На порядку денному засідань Контактної групи з питань оборони України (формат Рамштайн) немає сценарію припинення допомоги для України від Сполучених Штатів Америки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив начальник управління преси та інформації Міноборони України Іларіон Павлюк на брифінгу за підсумками 18-го засідання Контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн".

Далі без допомоги від США: у Міноборони відповіли, чи цей сценарій дійсно обговорювався на Рамштайні

Міноборони України Фото: з відкритих джерел

Зокрема, чиновник відповів на запитання, чи на засіданні розглядали методи військової допомоги, якщо Конгрес США не схвалить додаткове фінансування для України.

"На порядку денному немає такої опції, що Сполучені Штати якимось чином припинять підтримку. Обговорювалися, натомість, способи, щоб у будь-якій ситуації цю підтримку тримати на високому рівні", – наголосив Павлюк.

При цьому, за його словами, дуже важливо, що не лише США, а й інші партнери говорять про важливість та чіткий намір збільшувати виробництво зброї та боєприпасів, а також виводити виробництво у 2024 році на повну потужність.

Він додав, що кілька держав говорили про "великі пакети фінансової допомоги та про наміри збільшувати ці пакети". Павлюк також зазначив, що недоречно говорити про якісь сценарії, що Україна взагалі залишається без чогось.

"Про це не йдеться. Йдеться про максимальне збільшення пакетів допомоги, щоб вони відповідали потребам України", – констатував Іларіон Павлюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" – більше чи менше стало нейтральних країн: що відбувається за підтримки України у світі.

Також видання "Коментарі" повідомляло — цілі та завдання визначені: що відомо про перше у 2024 році "Рамштайн".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини