Головна Новини Суспільство Війна з Росією Цього за Зеленського точно не буде: Єрмак назвав сценарій у війні, який точно не здійсниться
commentss НОВИНИ Всі новини

Цього за Зеленського точно не буде: Єрмак назвав сценарій у війні, який точно не здійсниться

Єрмак заявив, що Зеленський ніколи не погодиться на заморожування війни

15 січня 2024, 08:40
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський ніколи не погодиться на заморожування війни із Росією. Тому цей сценарій, який часто обговорюють у ЗМІ, точно нереальний, поки що на чолі України Володимир Зеленський. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в Давосі заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак, повідомляє "Радіо Свобода".

Цього за Зеленського точно не буде: Єрмак назвав сценарій у війні, який точно не здійсниться

Андрій Єрмак. Фото: сайт Офісу президента

"Цей президент і ця його команда ніколи не погодиться і не прийме жодного заморожування конфлікту. Це неприйнятно українським суспільством... Україні не потрібні заморожені конфлікти. Україні потрібен справедливий світ. І Україна хоче запобігти будь-яким потенційним агресіям у майбутньому і використовує цю можливість" , – висловився глава Офісу президента.

Андрій Єрмак зазначив, що всі учасники четвертого раунду переговорів щодо "мирного плану" України мають спільне бачення у питаннях незалежності України, її територіальної цілісності та Статуту ООН, проте не всі позиції "абсолютно однакові".

"Важливо, що всі країни, які долучаються дійсно і відверто хочуть взяти участь і допомогти покласти край цій війні та встановити мир. Але є різні думки та ідеї, як це можна зробити. У різних країн — різний досвід...", — зазначив голова ОП.

Єрмак підкреслив, що він позитивно оцінює перспективи виділення Україні понад 60 мільярдів доларів від США та 50 мільярдів євро від ЄС, із якими виникли труднощі. Також Єрмак запевнив, що партнери не "підштовхують" Київ до територіальних поступок.

"Я брав участь практично у всіх нарадах на високому рівні, зокрема лідерів, і ніколи не чув, щоб хтось із наших партнерів обговорював будь-який компроміс з нашого боку, який є для нас неприйнятним. Включно з питанням Криму", — заявив Андрій. Єрмак.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які очікування від зустрічей у Давосі: чи будуть зрушення за формулою світу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини