Головна Новини Суспільство Війна з Росією Цинізм зашкалює: Після удару по дитячій лікарні Китай та Угорщина закликали Київ припинити вогонь
commentss НОВИНИ Всі новини

Цинізм зашкалює: Після удару по дитячій лікарні Китай та Угорщина закликали Київ припинити вогонь

Партнери РФ знову створюють ілюзію, що Кремль, а не Київ хоче миру

8 липня 2024, 17:13 comments13446
Поділіться публікацією:

Атака Росії на лікарню "Охматдит" ракетою Х-101 свідчить про те, що це була абсолютно продумана дія, спеціально розроблена та схвалена суб’єктом Путіним, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Цинізм зашкалює: Після удару по дитячій лікарні Китай та Угорщина закликали Київ припинити вогонь

Михайло Подоляк

При цьому він додав, що ця атака напередодні саміту НАТО є ляпасом Альянсу.

"РФ посилає всім неформальний сигнал приблизно такого змісту: "Навіть відверте вбивство дітей не змусить їх (Альянс) ухвалити всі необхідні рішення. І тому продовжуємо атакувати...", — заявив Подоляк.

При цьому Подоляк звернув увагу на те, що майже одночасно з навмисним ударом по дітях в українській столиці з вуст лідерів Угорщини та Китаю вкотре пролунала вимога "про негайне припинення вогню".

"Ця вимога не адресована Росії. Вона адресована лише Заходу та Україні. І її мета – створити хибне відчуття: агресор має право вбивати, бо говорить про "мир", а жертва не повинна оборонятись і тому має негайно припинити опір, залишивши території та власних громадян агресору… Це має вкрай неприродний вигляд і абсолютно точно стимулює Росію продовжувати атакувати", — відзначив Подоляк.

Окрім того, він додав, що просто зараз країна, яка навмисно завдала масованого удару по українських містах і дитячому лікувальному закладу в Києві, продовжує головувати в РБ ООН.

"Це абсолютно блюзнірський сигнал усім нейтральним країнам: правил немає, а пряме людожерство заохочується. Ба більше, немає належної реакції ООН, що прямо вказує на очевидне: якщо війна не закінчиться тотальною поразкою Росії, на світ чекає жахлива коротка історія кривавого хаосу, у якому життя не має цінності, а смерть – новий синонім слова "Росія", — додав Подоляк.

Портал "Коментарі" розповідав, що 8 липня росіяни цілеспрямовано вдарили по дитячій лікарні "Охматдит". При цьому є думка, що попереду на українців чекають ще більш страшні випробування.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/264

Новини