Головна Новини Суспільство Війна з Росією Цинізм зашкалює. Окупанти вигадали новий спосіб примусової паспортизації
commentss НОВИНИ Всі новини

Цинізм зашкалює. Окупанти вигадали новий спосіб примусової паспортизації

Окупанти зробили обов'язковим медичний огляд

2 серпня 2024, 21:58
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях росіяни вигадали новий спосіб паспортизувати населення.

Цинізм зашкалює. Окупанти вигадали новий спосіб примусової паспортизації

Ворог продовжує примусову паспортизацію. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, в окупованих регіонах ворог запровадив виїзну флюорографія у селах, яка є обов’язковою. Проте, відзначає Рух опору, для отримання медичної послуги необхідно мати російський страховий поліс та паспорт РФ.

Таким чином, розповіли у Центрі спротиву, окупанти фактично використовують медичні послуги для примусової видачі російських документів.

За даними Спротиву, російські лікарі, які здійснюють об’їзд, фіксують списки осіб, хто отримав послугу та хто не прийшов. Не важко припустити, що з часом для тих, хто не зробив флюорографію, ворог застосує додаткові обмеження.

Центр національного спротиву додав, що особи, дотичні до примусової паспортизації, чинять злочин проти українського народу та понесуть покарання відповідно до чинного законодавства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окуповані території Херсонської області прибули гастролери з Росії, які мають “підвищити компетентність” місцевих колаборантів. За даними Центру національного спротиву, для цього на окупованій території Херсонщини росіяни створи так званий "Центр розвитку компетенцій Херсонської області". Повідомляється, що у цьому "центрі" будуть проходити навчання колишні прибиральники, працівники нижчої ланки та всі інші, хто отримав посади у фейковій адміністрації області. Колаборанти мають пройти окремий курс “патріотизму”, де їм розповідатимуть нацистські теорії Кремля про "велич російської цивілізації" та відкидатимуть існування української нації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини