Головна Новини Суспільство Війна з Росією Цинічна практика на окупованих територіях: у Маріуполі в українців забирають майно
commentss НОВИНИ Всі новини

Цинічна практика на окупованих територіях: у Маріуполі в українців забирають майно

В Маріуполі окупанти хочуть “націоналізувати” 450 об'єктів

сьогодні, 18:15
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованих територіях загарбники проводять свою злочинну політику, в результаті якої українці втрачають своє майно. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Центру національного спротиву. 

Цинічна практика на окупованих територіях: у Маріуполі в українців забирають майно

Фото Центру національного спротиву

У Центрі наголосили, що загарбники не зупиняються у своїх бажаннях забрати останнє в українців, які не можуть “оформити” свою нерухомість відповідно до умов, встановлених Москвою. Тому окупанти регулярно визнають “безхозними” помешкання, які вони вважають за потрібне забрати. 

“Цього разу на сайтах окупаційної адміністрації Маріуполя з’явився перелік 450 приміщень, які найближчим часом буде “націоналізовано”. Примітно те, що у списку фігурують не тільки житлові квартири чи будинки, але й ласі об’єкти приватного бізнесу”, — йдеться у повідомленні Центру. 

Загарбники, як повідомляють у Центрі, отримали можливість “законно” відібрати житло навіть у тих мешканців тимчасово окупованих територій України, які залишилися на місці та оформили право власності на свою нерухомість за кремлівським законодавством. Щоб забрати потрібну нерухомість, окупанти визнають таку власність аварійною.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що окупанти на тимчасово захоплених територіях продовжують порушувати права громадян, залишаючи їх без доступу до медичних послуг. Така ситуація склалася у тимчасово окупованій Макіївці.

Місцеві мешканці не можуть отримати медичну допомогу у центрі первинної медико-санітарної допомоги № 1. Це фактично єдиний центр, який залишився для обслуговування саме цивільних. 

Дізнатися детальніше про ситуацію на окупованих територіях можна за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини