Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чутна стрілянина та гуркіт: що відбувається у Бєлгородській та Курській областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Чутна стрілянина та гуркіт: що відбувається у Бєлгородській та Курській областях

"Легіон "Свобода Росії", РДК та Сибірський батальйон на території РФ діють як самостійні підрозділи, оскільки складаються з громадян РФ

12 березня 2024, 10:32
Поділіться публікацією:

Легіон "Свобода Росії", "Російський добровольчий корпус" та Сибірський батальйон сьогодні прорвали кордон РФ. Російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області, при цьому в Курській області також чують звуки стрілянини, ймовірно, там теж зав'язався бій. Як передає портал "Коментарі", бійці Легіону "Свобода Росії" підтвердили свою операцію на території РФ.

Чутна стрілянина та гуркіт: що відбувається у Бєлгородській та Курській областях

РДК. Фото: з відкритих джерел

Ряд російських Telegram-каналів з посиланням на так званих "військорів" повідомляє, що кілька озброєних груп нібито "намагалися прорватися на пікапах за підтримки мінометного та артилерійського вогню" у Бєлгородську область.

Також, за інформацією пабліків, на підході до кордону РФ було помічено кілька танків, які вогняно впливали при спробі штурму.

У прикордонних районах Бєлгородської області триває бій. Також з’являється інформація, що російські добровольці зайшли на територію Бєлгородської області. Напрямок — н.п. Грайворон.

Роспропагандисти стверджують, що прикордонна Лозова Рудка у Бєлгородській області контролюється російськими добровольцями.

Водночас жителі Курської області повідомляють про стрілецький бій у районі населеного пункту Тьоткіно.

При цьому в соцмережах розповсюджується відео зі звуками автоматних черг, нібито знятих поблизу села. Мовляв, іде стрілецький бій, поранено двох людей, серед них нібито цивільний. Також у мережі легіон "Свобода Росії" опублікував відео зі знищенням БТР на території РФ. Як згодом уточнили бійці, це сталося у селі Тьоткіно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські добровольці прорвали кордон РФ, пішли танки: з'явилася реакція ГУР Міноборони України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини