Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому ворог збільшив бойові вильоти тактичної авіації, - британська розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому ворог збільшив бойові вильоти тактичної авіації, - британська розвідка

За останні два тижні окупанти стали частіше застосовувати зброю з повітря

14 червня 2023, 11:10
Поділіться публікацією:

У британській розвідці переконані, усе задля того, аби стримати контрнаступ ЗСУ, повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на зведення Міністерства оборони Великої Британії.

Чому ворог збільшив бойові вильоти тактичної авіації, - британська розвідка

Росіяни намагаються зашкодити контрнаступу ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Таким чином, Повітряно-космічні сили Російської Федерації намагаються підтримати наземні війська ударами з повітря. Проте, як зауважують у розвідці: щоденна кількість вильотів російської тактичної авіації є нижчою, аніж пікова – на початку війни. Тоді, їх було до 300 щодня.

"З початку вторгнення південь України часто був доступнішим для операцій російської авіації порівняно з іншими ділянками фронту. За останній рік Повітряно-космічні сили РФ збільшили використання зброї класу "повітря-земля", такої як бомби, які планують, що дозволяє штурмовикам залишатися на значній відстані від своїх цілей", — зауважують у міністерстві.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Як катастрофа на Каховській ГЕС вплине на український контрнаступ, — західні аналітики Західні експерти розповіли, що вони думають про контрнаступ ЗСУ та як це пов’язано з підривом Каховської ГЕС.Як переконаний колишній cпецпредставник США у переговорах щодо України, почесний науковий співробітник Центру аналізу європейської політики(CEPA) Курт Волкер, підрив ГЕС був навмисним, аби зашкодити українському війську під час наступальних дій на фронті. Проте, це істотно не вплине на перебіг подій там, вважає аналітик.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Бумеранг повертається: після Владивостока у Росії затопило дощами ще одне місто. Після Владивостока в країні-агресорі затопило дощами та Сочі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини