Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому тиждень працюватимуть дистанційно працівники урядового кварталу: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому тиждень працюватимуть дистанційно працівники урядового кварталу: подробиці

Ці вимушені заходи запроваджені, у зв’язку з підвищенням ризику нападів зі сторони РФ на свято Незалежності

21 серпня 2022, 21:25
Поділіться публікацією:

Працівники, що мають робочі місця в урядових установах, що розташовані в столичному  урядовому кварталі  отримали рекомендації  здійснювати свої робочі обов’язки дистанційно  протягом наступного тижня.

Чому тиждень працюватимуть дистанційно працівники урядового кварталу: подробиці

Наступного тижня співробітників урядового кварталу просять працювати віддалено (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на анонімних інформаторів з Верховної ради та Кабінету міністрів.

Тут головна рекомендація -  виконувати свої робочі обов’язки віддалено на наступному робочому тижні, зокрема  з 22 по 24 серпня.

Але офіційний документ з такою настановою допоки відсутній.

Анонімне джерело медіа у  парламенті зазначає, що в  парламентському приміщенні в ці дні   так чи інакше  знаходитимуться  певні співробітники,  для  прикладу ті, які відповідальні за візити представників міжнародних делегацій.

Разом з тим, інформатор в Уряді розповів, що він  в цей час працюватиме  за звичайним режимом. Адже, як він стверджує, чимало працівників і  до цього працювали віддалено.  Причина — регулярні повітряні тривоги, що вносять порушення до  звичного розпорядку робочого дня.

Видання наголошує, що ці вимушені заходи запроваджені, у зв’язку з підвищенням ризику нападів зі сторони РФ  на свято Незалежності та аналогічні дати.

За словами  джерела видання, що має відношення до виконавчої влади, це пояснюється підвищеними заходами безпеки на  державні свята.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Оновлено сигнали повітряної тривоги: як вони тепер звучать.Через ядерний шантаж РФ в Україні створили кілька сигналів тривоги, що будуть сповіщати про різні види загрози. Крім вже добре знайомого звуку додадуться й інші сигнали. Про нові сигнали повітряної тривоги повідомляють у Центрі протидії дезінформації.


 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини