Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому сповільнився наступ на Херсон: Резніков назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому сповільнився наступ на Херсон: Резніков назвав причину

Погодні умови трохи відставили просування ЗСУ у Херсонській області

26 жовтня 2022, 08:00 comments1257
Поділіться публікацією:

Те, про що попереджали багато військових аналітиків, починає здійснюватися. Погіршення погодних умов гальмує воєнні дії в Україні. Зокрема, українській армії стало важче просуватися на шляху до звільнення Херсона. На Херсонщині зараз йдуть зливи – це ускладнює наступ ЗСУ. Як передає видання "Коментарі", про це в інтерв'ю Fox News розповів міністр оборони України Олексій Резніков.

Чому сповільнився наступ на Херсон: Резніков назвав причину

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

Глава Міноборони зазначив, що українські війська використовують незмінну тактику – "деокупація нашої території – кілометр за кілометром, крок за кроком".

"Прямо зараз через погодні умови, я маю на увазі дощі, це трохи нас уповільнило, але ми використовуємо тактику звільнення наших сіл крок за кроком і кілометр за кілометром. І ми продовжимо це робити", — заявив Олексій Резніков.

Варто зазначити, що успіхи української армії на Херсонщині очевидні. Наступ росіян на півдні України ЗСУ давно зупинили і продовжують контратакувати у відповідь.

Читайте також на порталі "Коментарі" – німецька влада активізувалася у підтримці України: про що це говорить – що змінилося.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міноборони РФ продовжують качати тему "брудної бомби", яку нібито має намір використати Україна. У Держдепі США попередили, що Росія не уникне наслідків, якщо ризикне застосувати так звану "брудну" бомбу або звичайну ядерну зброю. Що можна сказати про нові страшилки з боку країни-агресора та реакцію на це світу та України? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини