Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому росіяни масово відправляють на фронт іноземних найманців: пояснення ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому росіяни масово відправляють на фронт іноземних найманців: пояснення ЗСУ

Наші захисники на полі бою помічали темношкірих людей, індусів та інших іноземців

23 липня 2024, 15:34
Поділіться публікацією:

Ситуація на фронті зараз є досить напруженою. Російські окупанти штурмують абсолютно з усіх напрямків, з яких можуть, та шукають методи, щоб посунути лінію оборони ЗСУ. Для штурмів російське командування часто використовує найманців, яких не шкода втрачати у бою. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі каналу "Еспресо" розповів командир екіпажу БПЛА "Кара Небесна" 4-ї бригади оперативного призначення "Рубіж" Андрій Отченаш.

Чому росіяни масово відправляють на фронт іноземних найманців: пояснення ЗСУ

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Військовий зазначив, що противник спрямовує на поле бою величезну кількість резервів, серед яких є іноземні найманці.

"Ми вже помічали й темношкірих, й індусів, й інших найманців, які готові за гроші знищувати нашу країну. Вони дійсно дуже активно проводять штурмові дії, але оборону тримає бригада "Рубіж" і в них об'єктивно нічого не вдається. Навіть ті маленькі досягнення, які в них є коштують абсолютно неймовірних зусиль з величезною втратою особового складу. Коефіцієнт корисної дії при цьому абсолютно мінімальний", — пояснив захисник.

За оцінкою Отченаша, найманці не вміють воювати і не мають нормальної комунікації у підрозділах, оскільки не розуміють мови.

"Буває таке, умовно кажучи, якомусь індусу говорять: іди туди, там є бліндаж. Він іде аж до наших позицій. Тому що вони не розуміють російську мову, не розуміють одне одного. Це просто черговий обман. Я більш ніж впевнений, що цим найманцям обіцяли значно кращі умови, кращі місця, їх просто відсилають на м'ясо, на смерть, де вони абсолютно не знають що їм робити, тому просто сидять під обстрілами. Найкращий варіант, звісно, щоб жоден з представників інших народностей не йшов воювати за цей кривавий російський імперіалістичний режим", — наголосив боєць.

Захисники додав, що іноземці потрапляють в український полон і тут уже з ними спілкуються англійською, перекладачем і навіть своєрідними жестами.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни бояться українців: кого активно приваблюють на окупованих територіях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини