Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому росіянам вдалося просунутись на Курщині: головна причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому росіянам вдалося просунутись на Курщині: головна причина

Росіянам вдалося розвинути успіх у Курській області за рахунок масованих атак

14 жовтня 2024, 22:13
Поділіться публікацією:

Російській армії вдалося здійснити прорив на Курщині, що заперечували штабісти української армії, повідомив офіцер ЗСУ Микола Мельник.

Чому росіянам вдалося просунутись на Курщині: головна причина

РФ наступає на Курщині. Фото з відкритих джерел

"Декілька днів назад я оприлюднив пост про прорив росіян на Курському напрямку, чим обурив окремих штабістів. Втім, на превеликий жаль, інформація підтвердилась: підрозділу БПЛА однієї з бригад все ж довелось вступити в бій та прогнозовано цей бій програти", — написав Микола Мельник.

Як відомо, після просування окупанти розстріляли 9 українських військових. Росіяни вчинили злочин 10 жовтня, коли пішли на масований штурм на лінії Любимівка — Новоіванівка та зуміли розвинути успіх.

"Оператори дронів були заручниками ситуації, адже станом на обід 10 жовтня 2024 року з обох боків посадки були сили противника, а вихід з ВОПа, який знаходився в посадці, вів у чисте поле", — зазначив офіцер ЗСУ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у зв'язку з наближенням президентських виборів у США, запланованих на листопад цього року, увага американських політиків зосереджена на внутрішніх питаннях. Така ситуація впливає також на європейські країни, які в умовах електоральних циклів більше фокусуються на власних проблемах. За його словами, на Заході відчувається певна втома від війни Росії проти України. Експерт підкреслив важливість зустрічей президента України Володимира Зеленського з іноземними лідерами, адже вони допомагають підтримувати увагу до війни.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що за останню добу українська армія спалила чимало бронетехніки росіян в населеному пункті Любимівка Курської області. "За вчорашній день щонайменше 5 спалених одиниць бронетехніки спостерігала аеророзвідка. Також сьогодні впродовж дня противник активно застосував "броню" з десантом на півночі Любимівки, втрачаючи техніку", — повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини