Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому Путін ще ніколи не був такий близький до перемоги: ЗМІ дізналися про план диктатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Путін ще ніколи не був такий близький до перемоги: ЗМІ дізналися про план диктатора

За інформацією NYT, Путін розраховує на зниження інтересу США до України

19 липня 2024, 15:12 comments2401
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін робить ставку на те, що в якийсь момент США припинять допомагати Україні. Кремль сподівається на обрання Дональда Трампа новим президентом Америки, хоч це й не дасть йому бажаної перемоги на полі бою. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє The New York Times.

Чому Путін ще ніколи не був такий близький до перемоги: ЗМІ дізналися про план диктатора

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

"Стратегію Путіна щодо перемоги над Україною можна підсумувати в одному показовому моменті в його лютневому інтерв’ю з колишнім телеведучим Такером Карлсоном. Говорячи про можливість активізації втручання США в Україну, російський лідер запитав американців: "У вас немає чим зайнятися краще?", — зазначило видання.

У матеріалі зазначили, що після кількох бурхливих тижнів в американській політиці російський правитель, здається, ближче, ніж будь-коли, до отримання відповіді, яку він шукає. Адже найважливішого союзника України Джо Байдена охоплено найбільшою політичною кризою за час свого перебування на посаді, а його колеги-демократи закликають відмовитися від президентських перегонів.

"Загалом, події американської зовнішньої політики можуть наближатися до очікувань Путіна: спрямовані всередину світу, який піклується про Україну набагато менше, ніж про росіян, що робить лише питанням часу, коли Вашингтон залишить Київ", — пише NYT.

При цьому журналісти наголосили, що російському правителю рано святкувати, адже його розрахунки щодо американської політики "неодноразово виявлялися помилковими".

Читайте також на порталі "Коментарі" — останнім часом екс-глава Білого дому та кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп у центрі уваги. В інтерв'ю Bloomberg він натякнув на ймовірне ослаблення обмежень проти РФ та Путіна. І при цьому не зробив жодних заяв щодо необхідності РФ вивести свої війська з України? До того ж, насторожує вибір Трампа кандидата на посаду віце-президента США. Ним став 39-річний сенатор Джей Ді Венс, який досить неоднозначно висловлювався щодо України. Про що говорять ці заяви? Чи не може бути так, що Трамп уже зараз надсилає сигнал Кремлю про те, що він згоден домовлятися? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини