Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому потрібно мобілізувати ув'язнених: аргументи офіцера ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому потрібно мобілізувати ув'язнених: аргументи офіцера ЗСУ

Майор ЗСУ підтримав мобілізацію ув'язнених

19 грудня 2023, 22:53
Поділіться публікацією:

Заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін вважає, що до лав Збройних сил України необхідно мобілізувати осіб, які відбувають покарання у місцях позбавлення волі. Про це Жорін написав у своєму Telegram-каналі, передає портал "Коментарі".

Чому потрібно мобілізувати ув'язнених: аргументи офіцера ЗСУ

У ЗСУ заговорили про мобілізацію в'язнів. Фото з відкритих джерел

За словами майора ЗСУ, ув'язнених можна мобілізувати до лав української армії, якщо враховувати, що робота з ними вимагає особливого підходу.  

"Я абсолютно за таку історію (мобілізацію ув’язнених – ред.). Але треба розуміти, що це досить складний людський ресурс. Є певні особливості у роботі з цією категорією. У першу чергу, ми говоримо про дисципліну", — наголосив Максим Жорін.

Майор ЗСУ відзначив, що, безумовно, на ув'язнених не варто розраховувати у повному обсязі. Втім, переконаний він, виконання частини завдань можна було б покласти на них.

"При правильному підборі кадрових офіцерів, які б могли керувати такими підрозділами, та при дуже грамотному відборі всього командного складу такі люди точно могли би принести користь на фронті", — додав Максим Жорін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський не підпише законопроєкт, який передбачатиме обов'язкову мобілізацію жінок до лав Збройних сил України. Разом з тим, президент не виключає, що може підтримати зниження призовного віку з 27 до 25 років, якщо почує від Генерального штабу переконливі аргументи, чому це потрібно зробити.

"Коментарі" також писали, що президент України Володимир Зеленський переконаний, що у випадку перемоги Дональда Трампа на виборах президента США американо-українські відносини та рівень допомоги, ймовірно, зазнають відчутних змін, що може вплинути на перебіг війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини