Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому потрібно будувати повноцінні лінії оборони: пояснення офіцера
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому потрібно будувати повноцінні лінії оборони: пояснення офіцера

Майор ЗСУ вважає, що необхідно переходити до будівництва оборонних ліній

27 грудня 2023, 21:15
Поділіться публікацією:

Силам оборони України дуже складно тримати оборону в містах, які російські загарбники повністю руйнують. Тому необхідно переходити до будівництва повноцінної оборонної лінії без прив'язки до міст. Про це пише у Telegram заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін, передає портал "Коментарі".

Чому потрібно будувати повноцінні лінії оборони: пояснення офіцера

Окупанти вщент руйнують міста. Фото з відкритих джерел

"Тактика п*д*рів, особливо її видно на Донецькому напрямку, — стирати під нуль один населений пункт за іншим. Тільки так вони можуть просуватися", — написав Максим Жорін.

Майор ЗСУ зазначив, що українським військовим дуже складно тримати оборону у вщент зруйнованих містах, від яких залишилася лише назва, оскільки там немає підвалів, будівель та будь-яких споруд, за які можна зачепитись та оборонятись.

Тому, на думку Максима Жоріна, все більш доцільним стає будівництво повноцінної лінії оборони, яка не буде спиратись на назви населених пунктів.

Офіцер переконаний, що завдяки оборонним лініям буде набагато легше стримати та розбити сили ворога, а згодом й розвивати контрнаступальні дії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін розкритикував чоловіків, які ухиляються від служби в армії. Офіцер запропонував небажаючим вступати до лав ЗСУ подивитися на фотографії вщент зруйнованого міста Мар'їнка Донецької області та задуматися над тим, що російські окупанти можуть те ж саме зробити з їхнім рідним населеним пунктом. Максим Жорін зазначив, що населені пункти, за які точилися бої, вже не відбудувати і не відновити. Як міста, додав майор ЗСУ, "вони тепер живуть лише в Google".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

30 грудня 2023, 14:00

Идея, конечно, правильная. И у кацапов это отлично работает, кстати. Но непонятно что нам в течении двух лет мешало тоже поступить так же? Это же очевидные вещи.

SS

27 грудня 2023, 21:36

Гениально! А раньше чем думали, жопой?! Как привыкли!


Новини