Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому Кримський міст досі не знищений: у ВМС ЗСУ назвали дві причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Кримський міст досі не знищений: у ВМС ЗСУ назвали дві причини

ВМС ЗСУ мають пріоритетність цілей

сьогодні, 06:34
Поділіться публікацією:

Керченський міст є незаконно побудованою спорудою. Проте він досі не знищений тому, що у ЗСУ є пріоритетність цілей.  До того ж, заважають певні заходи, які проводить Росія. Як інформує портал "Коментарі", про це в ефірі каналу "Еспресо" розповів речник Військово-морських сил ЗС України, капітан 3-го рангу Дмитро Плетенчук.

Чому Кримський міст досі не знищений: у ВМС ЗСУ назвали дві причини

Кримський міст. Фото: з відкритих джерел

Спікер оцінив спроможність ВМС знищити даний міст, враховуючи наявну кількість ресурсів.

За словами Дмитра Плетенчука, підрозділи ВМС ЗСУ вже неодноразово вражали об’єкти, які знаходились у східній частині Азовського моря.

"Це й Краснодарський край, і Єйськ, порт "Кавказ"… Тобто, якщо взяти мапу (порівняти відстань, — ред.), то зрозуміло, що міст знаходиться у зоні ураження наших систем озброєння. Та це ні для кого не секрет, що всі ці системи працювали навіть далі, ніж знаходиться ця незаконна прибудова", — сказав Плетенчук.

Тому, за його словами, якщо брати суто технічно та, враховуючи те, що Азовське море знаходиться під вогневим контролем ЗСУ, то військові моряки мають можливість уразити міст.

"Але не слід забувати, що є пріоритетність цілей. Та про те, що є протидія з боку ворога. І всі ці фактори впливають на кінцевий результат, скажімо так", – говорить Плетенчук.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти на тимчасово окупованих територіях Криму почали застосовувати досвід інших захоплених регіонів. Вони захоплюють чуже майно. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Центру національного спротиву. 

“Для виявлення майна людей, які залишили регіон через окупацію росіяни підключили постачальників комунальних послуг та бюро інвентаризації. В разі виявлення такого майна окупанти оголошують свою адміністрацію “єдиним спадкоємцем”, — йдеться у повідомленні.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що повідомлення західних ЗМІ про таємні переговори щодо України, які нібито йдуть нині, — це не більше, ніж провокація, заявив так званий голова Кримської міжнаціональної місії Заур Смирнов. Детальніше про позицію читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини