Головна Новини Суспільство події В Криму окупанти відбирають майно та передають його колаборантам
commentss НОВИНИ Всі новини

В Криму окупанти відбирають майно та передають його колаборантам

Як окупанти в Криму знаходять “безхазяйне” майно

сьогодні, 20:04
Поділіться публікацією:

Окупанти на тимчасово окупованих територіях Криму почали застосовувати досвід інших захоплених регіонів. Вони захоплюють чуже майно. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Центру національного спротиву. 

В Криму окупанти відбирають майно та передають його колаборантам

Ілюстративне фото

“Для виявлення майна людей, які залишили регіон через окупацію росіяни підключили постачальників комунальних послуг та бюро інвентаризації. В разі виявлення такого майна окупанти оголошують свою адміністрацію “єдиним спадкоємцем”, — йдеться у повідомленні.

Таку практику уже застосовують на півночі тимчасового окупованого півострова. Таким чином фактично ворог полює на чуже нерухоме майно. Надалі таке житло надають колаборантам, або прибувшим родинам російських гастролерів. 

Нагадаємо, що 7 жовтня був офіційний день народження російського диктатора Володимира Путіна. Уже від ранку українські хакери шлють йому особливі привітання. Так, на телеканалі “Крим24” запустили звернення Путіна до мешканців окупованого Криму, у якому він “закликає мешканців допомагати українським військовим, не чинити опір. А сам визнає, що проти українського війська російський режим боротися не може”. Реалістичне  відео запустили хакери, зламавши канал трансляції у Криму. Відео можна переглянути за посиланням.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що повідомлення західних ЗМІ про таємні переговори щодо України, які нібито йдуть нині, — це не більше, ніж провокація, заявив так званий голова Кримської міжнаціональної місії Заур Смирнов. Детальніше про позицію читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини