Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чому контрнаступ ЗСУ у Херсонській області повільніший за Харківський: Резніков дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому контрнаступ ЗСУ у Херсонській області повільніший за Харківський: Резніков дав відповідь

Контрнаступ українських військових на Херсонському напрямку просувається повільніше

12 вересня 2022, 21:43 comments1291
Поділіться публікацією:

Наступ українських захисників на Херсонському напрямку просувається трохи повільніше, аніж на Харківському. Все тому, що Херсонщина, що є сільськогосподарським регіоном, розділена  іригаційними каналами, які російські окупанти використовують як оборонні траншеї. Про це заявив міністр оборони України під час інтерв'ю для Financial Times.

Чому контрнаступ ЗСУ у Херсонській області повільніший за Харківський: Резніков дав відповідь

Олексій Резніков (фото з відкритих джерел)

 Він також зазначив, що Збройні сили України у Херсонській області завдали суттєвих втрат ворогу.

 А ще у Генштабі повідомили, що для посилення російських позицій у цьому регіоні було відправлено 1200 чеченських солдатів. Очільник оборонного відомства заявив, що чеченців використовують, щоб фронтові війська не покинули свої позиції на полі бою. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Резніков попередив, що контрнаступ у Харківській області – це лише початок. Міністр оборони України Олексій Резніков порівняв контрнаступ ЗСУ в Харківській області зі сніговою кулею, яка "котиться вниз схилом". Міністр звернув увагу на те, що після того, як українські воїни звільнили більшу частину території на сході України, з'являється нове завдання – треба не лише допомагати відновлювати нормальне життя на цих територіях. Але й уміти захистити їх від нових атак росіян, які точно будуть. При цьому Резніков зізнався, що контрнаступ ЗСУ у Харківській області пройшов "набагато краще, ніж очікувалося". Але попереду на українську армію чекає велика робота щодо утримання звільнених територій, потрібно провести зачистку та повну деокупацію. За словами Олексія Резнікова, наступальна операція в Харківській області забрала багато сил.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

12 вересня 2022, 22:24

Бесплатный секс с красивыми незнакомками, им не нужны деньги, подарки, внимание, они хотят от тебе лишь член. Полная анонимность ----- https://4.fo/4pok


Новини