Головна Новини Суспільство Війна з Росією Члени Палати представників розповіли, коли допомога США прибуде в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Члени Палати представників розповіли, коли допомога США прибуде в Україну

В Україну приїхали члени Палати представників, які пояснили, коли Україні очікувати прибуття зброї в рамках нового пакету допомоги.

23 квітня 2024, 08:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Члени Палати представників Конгресу США республіканець Томас Кейн та демократ Білл Кітінг заявили, що допомога Україні від Сполучених Штатів надійде швидко. За словами Кітінга, це може зайняти декілька днів. 

Члени Палати представників розповіли, коли допомога США прибуде в Україну

Члени Палати представників про допомогу Україні. Фото з відкритих джерел

Томас Кейн та Білл Кітінг здійснили візит до України, де у Києві зустрілись з військовими 82-ї повітрянодесантної дивізії. Попри відсутність точних дат потрапляння допомоги Україні, члени Палати представників запевнили, що зброя та інші ресурси будуть доставлені швидко.

"Зброя буде доставлена сюди швидше, ніж я думаю... Дещо може бути за кілька днів, дещо — за тижні. Ми не знаємо розкладу, а навіть якби знали – ми б вам не сказали, тому що це може вплинути на стратегію у війні", — сказав Кітінг.

Своєю чергою Томас Кейн поділився інформацією, що в Україні "є люди", яким відомо, що буде в пакеті допомоги від США. Таким чином, українці вже готуються до застосування нової зброї, зокрема ракет ATACMS дальності 300 кілометрів.

"Є люди, які в цій країні, так і в США, які знають, що буде входити в пакети. У нас є гарантії, що люди зможуть дуже-дуже швидко використовувати надіслані матеріали", — зазначив Кейн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Пентагоні відреагували на позитивне голосування у Палаті представників та вказали, коли Україна отримає зброю в рамках нового пакету допомоги.

Також "Коментарі" писали про те, як представники Росії відреагували на допомогу Україні від США. Речниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що США стали "спонсором тероризму", тоді як колишній президент РФ Дмитрій Медведєв назвав рішення "русофобським".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини