Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Пентагоні розповіли, коли військова допомога США потрапить до України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні розповіли, коли військова допомога США потрапить до України

Речник Пентагону Патрік Райдер пояснив коли та яку зброю США відправлять Україні в новому пакеті допомоги.

21 квітня 2024, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Пентагоні запевняють, що американська військова допомога в Україну потрапить через кілька днів після підписання закону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву речника Пентагону Патріка Райдера.

У Пентагоні розповіли, коли військова допомога США потрапить до України

Речник Пентагона генерал Патрік Райдер. Фото з відкритих джерел

Представник Пентагону Патрік Райдер під час виступу перед журналістами заявив, що США завдяки досвіду попередніх поставок напрацювали необхідну мережу для постачання зброї в Україну, тому нова допомога надійде швидко.

"У нас є дуже надійна логістична мережа, яка дозволяє нам дуже швидко переміщувати матеріальні засоби, як ми це робили в минулому. Ми можемо доставити їх впродовж кількох днів", — сказав генерал Райдер.

Речник Пентагону прямо не вказав, яка саме зброя буде надана Україні від США в рамках нового пакету. Однак, за його словами, це буде стосуватись боєприпасів для протиповітряної оборони, а також снарядів для артилерії.

Нагадаємо, що 20 квітня Палата представників США більшістю голосів підтримала пакет допомоги Україні на 65 млрд доларів. Тепер документ має потрапити на голосування в Сенат США, яке пройде 23 квітня. Для набуття чинності, його має підписати президент Джо Байден. Лише після цього Пентагон зможе відправити допомогу Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Конгресі США 20 квітня також голосували за документ, який дозволяє конфіскацію російських активів. Яке рішення було прийнятою.

Також "Коментарі" писали про аналіз Інституту вивчення війни, який вказує, що Росія активізує інтенсивність ударів по Україні, поки не надійде допомога від США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини