Головна Новини Суспільство Війна з Росією Численні жертви в Херсоні: росіяни обстрілюють місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Численні жертви в Херсоні: росіяни обстрілюють місто

Десятки людей загинули або поранені в Херсоні внаслідок обстрілів з боку окупантів

3 травня 2023, 20:02
Поділіться публікацією:

18 людей загинули та 46 — поранені внаслідок сьогоднішніх масованих обстрілів Херсона та області, які тривають. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на Офіс генпрокурора та Офіс президента. Росія обстріляла гіпермаркет, супермаркети, вокзал, заправку, машину швидкої допомоги. Загроза обстрілів зберігається. Місцева влада закликає людей залишатися вдома або в укриттях.

Численні жертви в Херсоні: росіяни обстрілюють місто

Наслідки обстрілу Херсону

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, з ранку 3 травня російські війська почали масово обстрілювати місто Херсон та населені пункти області. Станом на 16:30, через хаотичні обстріли та потрапляння снарядів по об'єктах цивільної інфраструктури в обласному центрі загинули 12 людей. Близько 22 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Також вдень між селами Степанівка та Музиківка під ворожим обстрілом опинилася бригада енергетиків. Вони чинили електромережі після чергових атак армії РФ, щоб забезпечити людей світлом. Від одержаних травм троє працівників енергетичного підприємства загинули. Зранку від обстрілу Даріївської громади області загинув чоловік.

"Сьогодні росіяни обстрілюють Херсон, цивільну інфраструктуру, магазини. Є загиблі, — написав у своєму телеграм-каналі глава Офісу президента Андрій Єрмак. — Вони цинічно вбивають мирних людей – звичайні терористи. Це зло треба зупинити. Деокупація наших територій, гарантії безпеки та вступ України в НАТО, покарання терористів. Тільки так завершимо війну".

Крім того, за даними Херсонської ОВА, російська авіація сьогодні атакувала населений пункт Кізомис Білозерської громади. Ворог випустив по населеному пункту три керовані авіабомби. Через атаку повністю зруйновано три житлові будинки та пошкоджено газопровід. На щастя, у цьому випадку без постраждалих.

Тим часом, Зеленський відреагував на замах на Путіна.

Після атаки на Кремль російські депутати вибухнули шаленими погрозами.

А в Україні виступили проти "третього Мінська".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини