Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи зможуть росіяни втекти з Криму: РФ "викладає трупами" хоч оборону, хоч наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зможуть росіяни втекти з Криму: РФ "викладає трупами" хоч оборону, хоч наступ

Загалом для росіян в Криму буде небезпечно. Усе через те, що лінія фронту все ближче

22 березня 2023, 20:10
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з Криму почали мігрувати найбільш далекоглядні росіяни. Та цьому процесу можуть перешкоджати, пишуть "Коментарі". Таку думку й висловив російський правозахисник та опозиційний політик Марк Фейгін. Він переконаний, що цьому може перешкоджати сам Кремль.

Чи зможуть росіяни втекти з Криму: РФ "викладає трупами" хоч оборону, хоч наступ

росіянам не дозволять виїхати з Криму

"Якщо у вас щось було – виробництво, квартири, будинки, санаторії та ви щось звідти вивозите, це означає, що не вірите, що це все можна буде врятувати та зберегти. Тому що, а хто тоді буде обороняти це все?" – зазначив він.

Фейгін зауважив, що Росія "викладає трупами" хоч оборону, хоч наступ.

"І якщо там не залишиться тих, кому є, за що воювати, тоді, заради чого Крим утримувати? Тож треба залишати їх заручниками у відомому сенсі цієї ситуації",

– сказав російський правозахисник.

На його думку, представники російської ФСБ та чиновники, безумовно, вивозять звідти своє майно.

"Кажуть, що там ринок нерухомості, м’яко кажучи, наситився різного роду пропозиціями – рясними за демпінговими цінами. Правда чи ні – не знаю, але це дуже логічно", – розказав він.

Загалом для росіян в Криму буде небезпечно. Усе через те, що лінія фронту все ближче. А будь-яке потрапляння ЗСУ до Чонгару, як мінімум, призведе до обстрілів усієї території Криму, і там не буде жодного безпечного куточка.

"Не кажучи про можливе входження Збройних сил України для деокупації на територію Криму. Так-то, звісно, це взаємопов’язані речі", – зазначив він.

Російський опозиційний політик впевнений, що цей процес пришвидшиться.

"Якщо контрнаступ буде на Півдні, то ми побачимо просто ешелони, автівки, які виїжджають із Криму, забиті меблями й всіляким майном", – підсумував Марк Фейгін.

Як писали "Коментарі", Росія мобілізує рятувальників і пожежників у Криму, а Аксьонов тим часом оголошує чотири додаткові вихідні.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Україна зібрала сотні досьє на підозрюваних у воєнних злочинах росіян.

Читайте також на сайті "Коментарі" — війна — це час, коли потрібно робити вибір. І кожен вибір був зафіксований.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини