Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи змінила Росія ціль у війні: у Міноборони назвали пріоритетне завдання окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи змінила Росія ціль у війні: у Міноборони назвали пріоритетне завдання окупантів

Ганна Маляр заявила, що мета Росії незмінна - Путін, як і раніше, хоче окупувати всю Україну

10 березня 2023, 09:30 comments1956
Поділіться публікацією:

Країна-агресор не змінила стратегічної мети у війні проти України. Противник прагне окупувати схід та повністю знищити Україну як державу. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на заступника міністра оборони Анну Маляр у Telegram.

Чи змінила Росія ціль у війні: у Міноборони назвали пріоритетне завдання окупантів

Ганна Маляр. Фото: Фейсбук Ганни Маляр

"Стратегічні цілі РФ у війні проти України залишаються незмінними. Противник не відмовляється від планів знищення та захоплення нашої держави", — зазначила Ганна Маляр.

Ганна Маляр наголосила, що для Москви першочерговим завданням залишається повна окупація сходу України, зокрема, Донецької та Луганської областей. Незважаючи на всі спроби росіян, поки що їм не вдається здійснити задумане.

"Водночас станом на сьогоднішній день основні зусилля ворог зосереджує на сході України і намагається виконати завдання виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Втім, уже кілька місяців поспіль їм це не вдається", — додала заступник міністра.

Варто зазначити, Генштаб ЗСУ повідомив, що наші захисники минулої доби відбили 102 атаки окупантів на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Читайте також на порталі "Коментарі" — провладні сили в Грузії погодилися відкликати скандальний законопроект про "іноагентів", який спричинив масштабні протести в країні. Однак опозиціонери заявили, що не вірять владі, яка прокладає проросійський курс, а тому продовжать протести. Куди все йде у Грузії? Чому це важливо, зокрема, у ракурсі російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/574
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини