Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи живий справжній Путін: експерт проаналізував підсумкову прес-конференцію президента РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи живий справжній Путін: експерт проаналізував підсумкову прес-конференцію президента РФ

Дмитро Попов згадав підсумкову прес-конференцію президента РФ

27 грудня 2023, 23:15 comments1269
Поділіться публікацією:

На  грудневій прес-конференції 2023 року  виступав справжній Путін,  так званий "бункерний варіант", він же в лютому  2022  року  під час засідання Ради  національної безпеки Росії  оголосив про військове вторгнення в Україну, повідомив   журналістам УНІАН  український науковець  Дмитро Попов.

Чи живий справжній Путін: експерт проаналізував підсумкову прес-конференцію президента РФ

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"Я відповідально заявляю, що на останній прес-конференції Путіна на прямому зв'язку з народом був бункерний варіант, який у лютому 2022 року на Раді національної безпеки РФ оголошував про те, що він готовий розпочати війну. Тобто, це оригінал. Злегка хворий, лице зазнає певні зміни. Я не знаю, був він обколотий якимись стимуляторами чи ні, але рухається він цілком стерпно. У порівнянні з дідусем Байденом, навіть краще. Ця людина цілком може бути представлена як новообраний президент", — висловивсь  експерт.

Як стверджує Попов, це один раз він з’явився  за останній час, на  інших "показах" Путіним  брали участь двійники господаря Кремля.

"Я його виміряв. Він повністю автентичний бункерному варіанту. Це те, що я вважаю адекватним доказом. Психологічні чинники — він був віддалений від глядачів, до нього нікого не підпускали", — дав вичерпне пояснення експерт.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що колишній очільник ЦРУ спрогнозував, як приберуть ПутінаЕкскерівник ЦРУ Джек Девайн вважає, що президента Росії Володимира Путіна можуть скинути в будь-який момент у разі "палацового перевороту". 

Джек Девайн розповів, що Путін планував захопити Україну "за три дні", однак довготривала війна негативно впливає на ставлення до президента РФ з боку його кремлівського оточення. Колишній очільник ЦРУ прогнозує, що Путіна можуть прибрати досить несподівано.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини