Головна Новини Суспільство Війна з Росією Колишній очільник ЦРУ спрогнозував, як приберуть Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній очільник ЦРУ спрогнозував, як приберуть Путіна

Путіна, ймовірно усуне найближче оточення президента РФ у Кремлі, а сподіватись на повстання росіян майже не має сенсу.

24 грудня 2023, 13:45 comments1192
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Екскерівник ЦРУ Джек Девайн вважає, що президента Росії Володимира Путіна можуть скинути в будь-який момент у разі "палацового перевороту". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Sun.

Колишній очільник ЦРУ спрогнозував, як приберуть Путіна

Колишній очільник ЦРУ Джек Девайн про усунення Путіна. Фото з відкритих джерел

Джек Девайн розповів, що Путін планував захопити Україну "за три дні", однак довготривала війна негативно впливає на ставлення до президента РФ з боку його кремлівського оточення. Колишній очільник ЦРУ прогнозує, що Путіна можуть прибрати досить несподівано.

"Це буде сюрприз. Завжди є те, що ми називаємо "чорним лебедем", який з'являється нізвідки. Путін може зникнути завтра", — говорить Девайн.

Екскерівник ЦРУ вважає, що у Росії малоймовірне повстання російського народу проти Путіна, однак близькі до Путіна особи в Кремлі можуть його усунути з поста президента.

"Я не думаю, що це буде повстання. Я думаю, що це буде те, що ми можемо назвати палацовим переворотом", — прогнозує Джек Девайн.

Американський розвідник вважає, що Путін став ще більш непередбачуваним і небезпечним після того, як його вторгнення в Україну та спротив українців спровокували "його політичний крах". Девайн очікує, що популярність російського президента буде падати, особливо, коли більшість громадян РФ зіткнуться з більшими втратами та негараздами через війну.

"Йому буде важко вербувати людей, але це все ж таки Росія. Він знайде спосіб примусити, заманити. Зрештою, він створить армію, але війна буде ставати все менш популярною", — говорить Девайн.

Також американський розвідник дав прогноз, що наступного року на фронті буде "майже патова ситуація".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін спробував пояснити, чому почав війну проти України у 2014.
Також "Коментарі" писали про представника ЄС Жозепа Борреля, який розповів, доки воюватиме Путін в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

24 грудня 2023, 17:37

Да, это возможный сценарий. Восстания точно не будет - это россия, страна рабов, страна господ, как сказал поэт. Рабы точно не пойдут против, а вот господа - могут, так что дворцовый переворот - вполне вероятен. путин неадекватен и неуправляем и создает все больше проблем олигархату. Как минимум, по экономическим причинам. Бизнес несет убытки, активы поарестовывали, война зашла в тупик и каждый день ее продолжения стоит колоссальных денег из их кармана. С китаем и прочим ираном сильно не поторгуешь. Хитрый Си будет пользоваться ситуацией и требовать себе все больших и больших скидок. Поэтому нормализация отношений с западом очень даже в интересах российского олигархата. Пока не поздно и рынки не потеряны окончательно. А это возможно исключительно через прекращение войны. Единственное, на что делает ставку хуйло - это на победу Трампа на выборах в США. И для нас это уже плохой сценарий. Хотя и это не факт. Трамп тоже непредсказуем и может выкинуть любой фортель.


Новини