Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи здійснить Лукашенко свої плани щодо нападу на Україну: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи здійснить Лукашенко свої плани щодо нападу на Україну: подробиці

Лідер керівного режиму в Білорусі запевнив, що їх військові не збираються стріляти по українських містах

19 серпня 2022, 17:10
Поділіться публікацією:

Президент сусідньої  держави — Білорусі  Олександр Лукашенко озвучив свої диктаторські плани на майбутнє. Зокрема, він сказав,  що не збирається нападати на нашу країну. Ще лідер білоруського керівного режиму   запевнив, що білоруські військові  не збираються  стріляти по мирних  українських містах.

Чи здійснить Лукашенко  свої плани щодо  нападу на Україну: подробиці

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

Про ці наміри глави білоруської  влади інформує  Белта.

"Ви не думайте, що я тут планую якийсь напад, ось Україну бомбитимемо з території Білорусі і так далі. Немає в мене жодного бажання, щоб ваші та мої діти воювали", — сказав Лукашенко, виступивши з заявою.

Разом з тим, очільник Білорусі дотримується думки, що РФ веде війну не з Україною, а з блоком Альянсу та Сполученими Штатами,  та "за допомогою Польщі підстьобувати бойові дії".

Разом з тим, як зазначив  глава білоруської влади, до цієї країни  приїхали "тисячі українців", що вже зараз отримають білоруське громадянство.

До слова, Олександр Лукашенко  не один раз коментує хід військового вторгнення, яке здійснила РФ. При цьому, не так давно білоруський президент  оцінив війну Росії, зокрема, на українські території, як вимушену, тому що  "оскільки "українці і НАТО збиралися атакувати".

Іншого разу самопроголошений лідер зробив заяву,  в якій зазначив, що жителі України завдали образ Путіну, саме з цієї причини Росія здійснила військове вторгнення. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Стало відомо, кого Путін збирався поставити на чолі уряду після взяття Києва.ФСБ РФ мав два варіанти, як діяти після того, як російські війська зайшли б у Києві та повалили владу в Україні. Вже було підготовлено два маріонеткові уряди на випадок окупації столиці України. першим претендентом на пост маріонеткового "глави уряду" був президент-втікач Янукович.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини