Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи зайшла війна в Україні в глухий кут: у США зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зайшла війна в Україні в глухий кут: у США зробили заяву

Поле бою дуже динамічне, наголосив радник Білого дому з питань нацбезпеки.

23 серпня 2023, 09:30
Поділіться публікацією:

У США не вважають, що є причина вважати, що війна в Україні зайшла в глухий кут і не має подальшої розв'язки. Українські війська не стали на глуху оборону. Вони продовжують демонструвати рух, просуваючись уперед та звільняючи свою територію. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Sky News", цитуючи заяву радника Білого дому з питань нацбезпеки Джейка Саллівана.

Чи зайшла війна в Україні в глухий кут: у США зробили заяву

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Радник наголосив, що українські воїни досягають успіхів на півдні своєї держави, незважаючи на напади РФ.

"Ми весь час чітко давали зрозуміти, що це поле бою є дуже динамічним. Обидві сторони атакують і обороняються в кількох точках уздовж дуже протяжної лінії фронту", — зазначив Салліван.

Раніше деякі експерти припускали, що якщо Україна під час контрнаступу найближчим часом не досягне серйозних успіхів, то війна з РФ може зайти в глухий кут. Крім того, повідомлялося, що російській стороні вигідно затягувати війну, оскільки вона сподівається на появу "втоми" на Заході від бойових дій та зменшення підтримки України з боку західних партнерів.

Зазначимо, президент Володимир Зеленський на початку червня підтвердив, що українські контрнаступні дії розпочалися. Наші захисники та захисниці змогли звільнити чимало нашої землі на півдні та сході держави, зокрема на Бахмутському напрямку.

Крім того, було деокуповано низку населених пунктів, у тому числі Урожайне Донецької області. Також наші воїни мають успіхи біля села Роботине Запорізької області.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому віддаляється питання деокупації Криму – які можуть бути варіанти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини