Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи заплатять військовим на нулі 200 тисяч. Що говорять в Верховній Раді
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи заплатять військовим на нулі 200 тисяч. Що говорять в Верховній Раді

Президент Володимир Зеленський виступив з ініціативою підвищити зарплати військовим, які знаходяться на нулі. Як відзначив нардеп Олександр Федієнко в парламенті серйозно працюють над цим питанням

2 квітня 2024, 20:00
Поділіться публікацією:

Як повідомів Олександр Федієнко, у Верховній Раді серйозно працюють над тим, щоб втілити у життя ініціативу президента Володимира Зеленського щодо підвищення зарплати військовим, які працюють на нулі. Мова йде про 200 тисяч гривень на місяць.

Чи заплатять військовим на нулі 200 тисяч. Що говорять в Верховній Раді

Олександр Федієнко

"Це, я знаю, зараз достатньо серйозно розглядається"
, — сказав народний обранець.

Окрім того, за його словами, також розглядається ініціатива щодо дітей, родичів, тих, хто проходить військову службу на передовій. За його словами, вони можуть отримати пільги на навчання.

Як відзначив Федієнко, ходили чутки із приводу того, що вони можуть також отримати, зокрема, пільги на сплату комунальних послуг. Проте, як відзначив нардеп, цю інформацію він не може ані підтвердити, ані спростувати.

Федієнко вважає, що народні депутати повинні налагодити кращу комунікацію із військовими, щоб чітко розуміти, що їм потрібно, а також чим їм можна допомогти. Для цього, підкреслив парламентар, не обов’язково народним депутатам їхати на фронт в окопи. За його словами, наприклад, можна налагодити спілкування з військовими, які нещодавно були виведені із зони активних бойових дій.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський під час зустрічі із депутатами фракції партії "Слуга народу" відзначив, що військовим на нулі потрібно збільшити зарплату до 200 тисяч гривень. Зокрема, про цю ініціативу повідомив народний депутат Юрій Мисягін.

Як відзначали самі народні депутати, ймовірно, питання підвищення зарплат військовим почнуть розглядати у Верховній Раді одразу після того, як буде проголосовано у другому читанні законопроєкт про мобілізацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини