Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи зацікавлений Путін у переговорах з Україною: у США дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи зацікавлений Путін у переговорах з Україною: у США дали відповідь

В Інституті вивчення війни вважають, що Путін налаштований і надалі воювати проти України

27 жовтня 2022, 07:25
Поділіться публікацією:

Спікери Кремля не перестають розповсюджувати тези про те, що Москва зацікавлена у мирних переговорах із Києвом та у пошуку компромісного рішення, але Україна та Заходу, нібито відмовляють у цьому та продовжують ескалацію у війні. Насправді за такою риторикою російської влади нічого не варте. Путін, як і раніше, не потрібні мирні переговори з Україною, і він має намір і далі продовжувати війну, він не відмовився від початкових своїх цілей. Як повідомляє видання "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Чи зацікавлений Путін у переговорах з Україною: у США дали відповідь

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Військові аналітики зазначили, що своєю риторикою господар Кремля показує, що жодні переговори його серйозно не цікавлять. Він і надалі хоче воювати. Путін заявив, що Україна "втратила суверенітет" на зустрічі із силовиками 26 жовтня, а також, що США використовують Україну для "тарана" проти Росії.

Водночас російські окупаційні чиновники на Херсонщині намагаються пом'якшити інформаційні наслідки хаосу, викликаного початковим виведенням російських військ із західного берега Дніпра.

Російські війська здійснили наступ на Тернову, Харківська область, ймовірно, для того, щоб заблокувати там українські війська та не дати їм можливості посилити українські контрнаступні операції в інших місцях.

Російські офіційні особи продовжили визнавати, що Росія депортує дітей до Росії під виглядом усиновлення та канікул.

Росія також продовжує використовувати привід рекреаційних поїздок для депортації українських дітей до Росії та на окуповану Росією територію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Зеленський звернувся до Путіна, реагуючи на пропозицію розпочати переговори.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини