Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи встигнуть окупанти «заборонити» гривню у Мелітополі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи встигнуть окупанти «заборонити» гривню у Мелітополі

Російські терористи перевіряють у мелітопольців мобільні телефони, автомобілі, а людей забирають «на підвал»

15 грудня 2022, 20:51 comments1342
Поділіться публікацією:

Як розповів в ефірі "Єспресо" міський голова Мелітополя Іван Федоров, окупаційна армія все більше починає тиснути на місцеве населення, пишуть "Коментарі". Окрім уже теперішніх перевірок ґаджетів, машин ще й придумують нові погрози.

Чи встигнуть окупанти «заборонити» гривню у Мелітополі

Користування гривнею прирівнюють до "федерального злочину"

"Після знищення кубла загарбників у "Привалі мисливця", посилилися фільтраційні заходи. І так вони після кожної вдалої акції ЗСУ і Сил спротиву в безсилій люті починають черговий виток терору проти нашого цивільного населення", — каже мер. Федоров додає, що з Нового року російські мародери у військовій формі посилюють і економічний терор – обіцяють заборонити обіг гривні, змушують людей обмінювати на "дерев’яні", а різницю забирають місцеві колаборанти та їхні московські куратори. І користування гривнею прирівнюють до "федерального злочину".

Проте, військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Роман Світан вважає, що вже розпочалася операція зі звільнення Мелітополя.

Ми прекрасно бачимо роботу наших Сил спецоперації по підриву мосту біля Мелітополя по дорозі на Бердянськ, тобто це був основний міст, що з'єднував Росію з Мелітополем. Зараз залишилася південніше одна об'їзна дорога. Підрив цього мосту добре демонструє напрям нашого основного удару, тобто вже почалося знищення логістичних ланцюжків ворога за допомогою Сил спецоперацій", — зауважив полковник запасу ЗСУ в ефірі телеканалу "Еспресо".

За його словами, напрямок на Мелітополь є найпріоритетнішим, і, з військової точки зору, більш виконуваний, ніж інші напрямки. Це також прекрасно розуміють і росіяни, намагаються будувати лінії оборони, але не встигають розв'язувати це питання. Світан каже, що найближчим часом, десь 2-3 тижні можна буде вирушати на Мелітополь. А зараз тривають підготовчі заходи для такого роду операцій.

Як писали раніше "Коментарі", український контрнаступ триває: після звільнення Херсону американський генерал Бен Ходжес прогнозує деокупацію Маріуполя та Мелітополя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини