Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи вірять у США, що Україна поверне всі території: у Вашингтоні здивували відповіддю
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вірять у США, що Україна поверне всі території: у Вашингтоні здивували відповіддю

Вікторія Нуланд зазначила, що рішення про те, коли розпочинати переговори з Росією про мир, має бути рішенням України

13 травня 2024, 12:57 comments3377
Поділіться публікацією:

Екс-заступник держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд утрималася від відповіді, чи вважають у Вашингтоні можливою таку перемогу України, коли вона поверне всі окуповані території. Як повідомляє портал "Коментарі", про це стало відомо з інтерв'ю Нуланд опозиційному російському виданню Meduza.

Чи вірять у США, що Україна поверне всі території: у Вашингтоні здивували відповіддю

Україна - США. Фото: з відкритих джерел

Нуланд заявила, що рішення про те, коли розпочинати чи починати взагалі переговори з Росією про мир, має бути рішенням України.

Колишня представниця Держдепу наголосила, що зараз російське уявлення про формат переговорів зводиться до того, що "моє це моє, а що ваше – обговоримо", тому мета США полягає в тому, щоб посилити Україну з військової, економічної та політичної точки зору, щоб вона мала сильні позиції і щоб у Кремлі зрозуміли, що не досягнуть своєї мети і задумалися про переговори.

Після цього її перепитали, чи це означає, що американська стратегія більше не включає відновлення територіальної цілісності України в межах 1991 року.

Вікторія Нуланд ухилилася від прямої відповіді, зазначивши, що поки що важко спрогнозувати, чи можливі такі обриси перемоги України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — будь-яка ймовірна мирна угода, яка має передбачати виведення російських військ із нині окупованих територій. Україна може стати сильною та змусити російського диктатора Володимира Путіна сісти за стіл переговорів. Таку заяву зробила екс-заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд, повідомляє "Politico".

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи може саміт миру стати поворотною подією у війні: про що говорить позиція Китаю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meduza.io/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини