Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи вірить Путін ще у перемогу у війні – кого можуть зробити винними, якщо РФ програє
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вірить Путін ще у перемогу у війні – кого можуть зробити винними, якщо РФ програє

Винними у поразці РФ можуть виявитися Путін, Шойгу, Герасимов чи ФСБ

8 червня 2023, 08:45
Поділіться публікацією:

Судячи з того, що Росія має намір і надалі затягувати війну, серед військових експертів існує думка, що Путін все ще вірить у перемогу. Водночас у Кремлі придивляються, на кого можна буде повісити провину, якщо не вдасться досягти цілей так званої "СВО". Чи справді Путін вважає, що ще можна перемогти Україну? Хто серед претендентів на роль "цапа-відбувайла"? Видання "Коментарі" розбиралося у питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Чи вірить Путін ще у перемогу у війні – кого можуть зробити винними, якщо РФ програє

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

РФ не вдалося досягти жодної з цілей, які поставив російський диктатор Володимир Путін під час вторгнення в Україну

Девід Петреус, який раніше очолював ЦРУ та Центральне Командування Збройних сил США, в інтерв'ю NV заявив, що російський диктатор Володимир Путін все ще розраховує на те, що російським військам під силу перемогти українців, навіть якщо вони матимуть підтримку європейців та американців, тому що він має величезний людський ресурс.

"Наразі Путін все ще думає, що росіяни можуть перемогти українців, європейців та американців на полі бою кількістю. Українці на полі бою, а європейці та американці тим, що ми продовжуємо надавати, маємо довести, що він помиляється", — заявив Петреус.

Екс-глава ЦРУ вважає, що Путін окрім ефективного контрнаступу по Росії потрібно вдарити посиленням санкцій. Адже Путін також досі впевнений, що російська економіка впорається з війною.

Захоплююча боротьба між вежами Кремля продовжується.

Військовий аналітик, полковник Петро Черник в інтерв'ю "ТСН" висловив думку, що у Росії справді загострюється ситуація з пошуком винних за провал війни в Україні. Це може бути ФСБ чи військово-політичне керівництво країни – Шойгу і Герасимов.

“Захоплююча боротьба між вежами Кремля триває, тому що винну катастрофу в Україні обов'язково треба призначати. Запитання: хто це буде? ФСБ, яка переконала Путіна в тому, що через три дні можна ліквідувати українську державність, чи це будуть військові Шойгу та Герасимов. Чи це буде сам Путін. Російська історія рясніє величезною кількістю переворотів, вбивств – починаю від дочки Петра I закінчуючи Катериною II, яка отруїла свого чоловіка”, — заявив експерт.

За його словами, якщо в РФ відбудеться переворот і зміна президента, то це з великою ймовірністю може стати початком кінця у війні, але загроза для України існуватиме доти, доки РФ не припинить своє існування.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підрив Каховської ГЕС: чого домагається Кремль – яка загроза нависла тепер над Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини