Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи відправлять західні країни війська в Україну: як вплине присутність військ НАТО на війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи відправлять західні країни війська в Україну: як вплине присутність військ НАТО на війну

Українці схильні вважати, що НАТО не введе свої війська в Україну. Однак присутність іноземних військ посилила б Україну.

4 березня 2024, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що не слід виключати можливість введення військ НАТО в Україну у майбутньому. Більшість союзників України відкинули цю ідею, однак деякі підтримали. Портал "Коментарі" з посиланням на соціологічне дослідження Active Group з’ясував думки українців щодо можливості відправити західні війська в Україну та їх можливий вплив на війну.

Чи відправлять західні країни війська в Україну: як вплине присутність військ НАТО на війну

Чи відправлять війська НАТО в Україну. Фото з відкритих джерел

Згідно з опитуванням Active Group 28,9% українців вважають, що західні країни однозначно або швидше введуть свої війська в Україну. Протилежної думки дотримується 56,6% опитаних. Ще 5,7% респондентів вказали, що війська союзників України вже знаходяться в країні.

Чи відправлять західні країни війська в Україну: як вплине присутність військ НАТО на війну - фото 2

Чи відправлять західні країни свої війська в Україну. Опитування Active Group 

Також у соціологічному дослідженні запитали, чи введенні війська НАТО в Україні зможуть вплинути на ситуацію на війні в Україні. 79,5% опитаних вважають, що присутність військ західних країн значно або трохи посилить Україну. 14,3% вказали, що їх присутність не вплине на перебіг військових дій. А 1,2% респондентів зазначили, що війська НАТО в Україні можуть послабити Україну.

Чи відправлять західні країни війська в Україну: як вплине присутність військ НАТО на війну - фото 3

Як вплине на війну присутність західних військ в Україні. Соціологічне дослідження Active Group 

Раніше портал Коментарі" повідомляв, що на пропозицію Еммануеля Макрона про можливість відправити свої війська в Україну відгукнулось крім Франції ще чотири країни.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі назвали головну причину, чому НАТО побоюється відправити свої війська в Україну. За словами польського політика на іноземні війська у війні в Україні поширюється п'ята стаття, яка означає, що напад на одну з країн НАТО, є нападом на весь альянс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини