Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи вдасться відправити РФ до України добровольчий загін з Північної Осетії: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вдасться відправити РФ до України добровольчий загін з Північної Осетії: подробиці

Очільник Північної Осетії Сергій Меняйло відрапортував, що формується так званий «добровольчий загін»

19 вересня 2022, 18:58
Поділіться публікацією:

 Очільник Північної Осетії Сергій Меняйло  повідомив, що там  до кінця  місяця буде сформований  так званий  "добровольчий загін".  Він братиме участь у   спецоперації на українській території.

Чи вдасться  відправити РФ до України   добровольчий загін з Північної Осетії: подробиці

РФ збирається відправити в Україну осетинський добровольчий загін (фото з відкритих джерел)

Про це  осетинський посадовець написав  у Telegram.

Як наголосив керівник республіки, він  сам "організовує бойове злагодження і заведе їх в район виконання бойових завдань". Тепер   це військове формування   перебуває на території  полігону. 

"Зараз до відправки готуємо ще одну групу добровольців — вони доукомплектують наявні батальйони і сформують новий. Я вже говорив: частина цих добровольців – офіцери запасу, мої бойові товариші, товариші по службі, підлеглі. Це бійці з різних регіонів Росії, люди досвідчені і вміють воювати", – наголосив Меняйло. 

 При цьому,  майже рік  тому влада  Північної  Осетії  направила  на територію нашої країни  два військові формування: батальйони "Аланія", та через кілька місяців – батальйон "Осетія".

За інформацією українських ЗМІ, що була оприлюднена раніше, одіозний очільник  Чечні Рамзан Кадиров подав ідею, як порятуватись режиму Путіна стосовно загальної мобілізації. Кадиров називає це планом самомобілізації. Як він стверджує, "кожен керівник регіону цілком може підготувати, навчити і укомплектувати хоча б одну тисячу добровольців".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  У Зеленського жорстко відреагували на обстріл Південноукраїнської АЕС.Окупанти обстріляли Південноукраїнську АЕС. В ОП різко відреагували на цей злочин та засудили його. Відповідну заяву зробив радник керівника офісу президента Михайло Подоляк у Twitter.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело:

Новини